Muhteşem Osmanlı Hileli Mod APK

0
Merhaba arkadaşlar blogarsi.com ailesi olarak sizlere muhteşem osmanlı hileli mod apk dosyasını sunuyoruz, Osmanlı imparatorluğunu konu alan ilk mobil MMORTS strateji oyunlarından birisidir ve bu oyunda başarılı olmanız için altın almanız gerekmektedir, bizler sizleri bu zahmetten kurtararak oyunun başında sizleri binlerce altına kavuşturuyoruz.


Onemt'in hazırladığı harika oyunlardan birisi olan ve google play'de Muhteşem Osmanlı - Taht için Strateji Savaşı adı altında binlerce oyuncu tarafından oynanan bu oyunun hileli sürümünü aşağıdaki bölümden indirebilirsiniz öncelikle sizlere biraz oyundan bahsedelim.




Muhteşem osmanlı hileli mod, Muhteşem osmanlı altın hilesi, Muhteşem osmanlı para hilesi arıyorsanız doğru adrestesiniz, hemen indir butonuna tıklayıp uygulamayı anında indirin ve hiç para harcamadan savaşmanın keyfini çıkartmaya başlayın.

Muhteşem Osmanlı Hakkında Bilgiler;

Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan ilk mobil MMORTS. Altın yerine yeteneklerin seni zafere ulaştırdığı strateji tabanlı bir SLG. 15. yüzyılın ortalarına doğru bir yolculuğa çıkın; Osmanlı İmparatorluğu, Atalarının mirası Torunlarının kalbini daima fetheder; Genç, korkusuz ve güçlü bir krallık,global düzeyde kendini kanıtlamak için önemli bir merkezdir. Yükselen Osmanlı İmparatorluğu'nda bir Hükümdar olarak, askerlerinizi eğitmeli, teknolojik araştırmalar yapmalı, kaynakları toplamalı, canavarları öldürmeli, kalenizi geliştirmeli ve sağlam Loncalar kurmalısınız. İmparatorluk genişlemeye hazırlanırken,büyük savaşlara hazırlanmalısın!
Oyunculara dünya çapındaki şok edici, muazzam savaşlara karşı hazırlık için harika bir olanak sunuyor,Kahraman Türk ordularını, Binalarını, manzaralarını ve Özel Kale Temaları ve Manzaralarını yaşatarak, Osmanlı İmparatorluğu'nun mükemmelliğini, oyunculara sunuyor. HD grafikler, zengin bir hava sistemi ile mükemmel bir tasarım tarzına sahip olan bu oyun, oyuncuların kar fırtınaları, kum fırtınaları, Kasırgalar ve diğer gerçek hayattaki tüm hava koşullarını yaşamalarını sağlıyor. Oyun, oyunculara hiper-gerçekçi bir savaş deneyimini sunarken kendilerini savaşın tam ortasında bir Hükümdar gibi hissetmelerini sağlıyor!
Muhteşem Osmanlı'yı indirin ve gerçek zamanlı PvP savaşlarını yaşayın. Tarih kalemini eline geçir ve Muhteşem Osmanlı'nın kaderinde sende son sözünü söyle!

Oyun Tanıtım Videosu;

Oyun Özellikleri;

●Osmanlı İmparatorluğu'na dayanan ilk mobil MMORTS
Kaynakları topla, Güçlü bir imparatorluk kur, Teknolojileri araştır, muazzam bir dizi, yıkıcı beceri ve yeteneğe hakim ol, sadık Osmanlı savaşçılarını ve ordularını eğit, savaşta zaferi kazan ve kendini krallığın kralı ilan etmek için muazzam bir güçle donan!
●Rahat ordu düzenlemeleri
Piyade, Süvari, Okçular, Kalkan birlikleri ve bir kuşatma silahı da dahil olmak üzere geniş bir asker dizisiyle, birlik kombinasyonlarınızı ve stratejinizi her duruma uygun hale getirebilir, daha büyük ve daha güçlü orduları yenmek için zekanızı kullanarak zafer oranını en üst düzeye çıkartabilirsiniz!
●Ataların Gibi Savaş!
Genişlemenize ve ilerlemenize yardımcı olacak stratejiler tasarlarken, birliklerini eğiterek, silah ve teçhizatı geliştirerek, dev savaş arabalarını inşa ederek ve şeytani tuzaklarını geliştirerek hanedanlıkları ele geçirin. Ordunu düşmana karşı zafere götür, kaynakları yağmala ve muhteşem şehirleri fethet!
●Stratejik Savaşlar
Gerçek zamanlı savaş sistemlerimiz stratejik düşüncelerinizin sınırlarını test edecek. Bu gerçek zamanlı SLG'de Hükümdar olmak için, Osmanlı İmparatorluğu'nun stratejisini, liderliğini, diplomasisini ve taktiklerini incelemelisiniz. Düşmanları yok etmek ve dünyayı yönetebilmek için toprakları yönetin, birlikleri komuta edin ve tuzakları yerleştirin!
●Arkadaş Edin
Arkadaşlarınızı Loncalar kurmaya davet edin; Ekonominiz için birlikte çalışın; askerleri eğitin, kalelerinizi yükseltin, kaynakları toplayın ve savaş zamanlarında birbirinizi güçlendirin; zafere ulaşmak ve işçilerinizin meyvesini paylaşmak için bir grup olarak çalışın!
●Vahşi doğayı keşfedin!
Türk topraklarında canavarlar avlayın ve zengin hazinelerini ele geçirin, yeteneklerinizi geliştirin! 
Antik harabelerin altında gizlenmiş gizli zindanları keşfedin, güçlü gardiyanlara meydan okuyun ve derinlerde gömülü antik hazineyi keşfedin!
●Sürükleyici MMORPG deneyimi
Muhteşem Osmanlı'nın renkli dünyasına hoş geldiniz; Muhteşem HD grafiklerle tam anlamıyla Osmanlı İmparatorluğunda bir Hükümdar gibi hissedeceksiniz!

Muhteşem Osmanlı Hileli Mod APK İndir ( Download )


Download - Oyunu İndir

Download link: https://yadi.sk/d/rZ9D5LECNCNfaA

Üst kısımdaki indirme linkinden oyunun hileli sürümünü indiriniz ve ardından apk dosyasını telefonunuza yükleyip oyunu açınız, kayıt işlemlerinin ardından oyuna bağlandığınızda 100.000 altın ile oyuna başlamış olacaksınız ve bu altın sayesinde özel ekipmanları satın alabilecek ve hızlı bir şekilde gelişmeye başlıyacaksınız.

Muhteşem osmanlı hileli mod apk dosyası sitemiz tarafından taranmış ve sorunsuz bir şekilde sisteme yüklenmiştir, herhangi bir sorun yaşayan olursa buraya sorunu yorum olarak yazabilir veya iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !