Pubg Mobile Hileli Mod APK

3
Değerli blogarsi.com ziyaretçileri sitemizin bu sayfasında Pubg mobile hileli mod apk 2021 dosyası yer almaktadır, Günümüzde en çok oynanan online oyunlardan birisi olan PUBG'nin hileli sürümünü artık sitemizden indirebilirsiniz.Aşağıda yer alan bölümden oyunun full hileli versiyonunu indirip hemen oynamaya başlıyabilirsiniz.2019 Yılının en çok oynanan oyunlarından birisi olarak bu oyunda sizlerde popüler hale gelebilirsiniz.

pubg hileli mod, pubg para hilesi, pubg silah hilesi

PUBG mobile para hilesi, PUBG mobile silah hilesi, PUBG mobile ölümsüzlük hilesi gibi hileler arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir, oyunun hileli tüm sürümleri blogarsi.com farkı ile sizlere sunulmuştur, download bölümünden oyunun güncel sürümünü indirebilir ve sizlerde ölümsüzlüğün tadına varabilirsiniz.



PUBG Mobile Hakkında Bilgiler;


PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS artık cepte - Orijinal Battle Royale oyununu mobil cihazlarınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlıyabilirsiniz.

1. Mobilde Resmî PUBG Deneyimi

100 oyuncunun paraşütle indiği 64 km2’lik adada zafere ulaşmak için verilen amansız mücadele. Her oyuncu kendi silahlarını, araçlarını, malzemelerini bulmalı, görsel olarak zengin, taktiksel olarak da her ihtimale açık, git gide daralan bu savaş alanında rakiplerini saf dışı bırakmalıdır. Adaya inin, gerekli teçhizatları bulun ve hayatta kalmak için varınızı yoğunuzu ortaya koyarak zafere ulaşın!

2. Yüksek Kaliteli Grafikler ve HD Ses 

Güçlü Unreal Engine 4 oyun motoru ile dudak uçuklatan detaylı grafikler, gerçekçi oyun efektleri ve yüksek çözünürlüklü Battle Royale haritasının tadını çıkarın. Yüksek kaliteli ses, derin 3B efektler ve 7.1 çevresel ses sistemi ile savaşın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.

3. Gerçekçi Silahlar

Ateşli silahlar, yakın dövüş silahları, patlayıcılardan oluşan ve sürekli gelişen teçhizat yelpazesi. Gerçekçi balistik ve atış mekanikleri ile rakiplerinizi vurun, pataklayın ya da havaya uçurun. Bir de tava vardı değil mi? Tavayı da unutmadık.

4. Tarzını seç ve ilerle

Arabalar, kamyonlar, motosikletler ve teknelerin de içinde bulunduğu çeşitli araçları; rakiplerinizi kovalamak, oyun alanına kadar onlarla yarışmak veya kaçış için kullanın.

5. Arkadaşlarınla Takım Kur

Bu savaşa arkadaşlarınızla birlikte göğüs gerin. Arkadaşlarınızı davet edin, takımınızı kurun. Sesli sohbet ile stratejinizi belirleyin ve rakiplerinizi kıskıvrak yakalayın.

6 Adil Oyun Ortamı

Güçlü hile koruma sistemi, tüm PUBG MOBILE oyuncuları için adil ve eğlenceli bir oyun ortamı sunmaktadır.

Alelade Bir Oyun Değil. Battle Royale!

* Kesintisiz internet bağlantısı gerektirir.
* En iyi PUBG MOBILE deneyimini yaşayabilmek için sistem gereksinimleri: Android 5.1.1 veya üstü ve en az 2 GB RAM.

(Bu cihazlarla sınırlı olmamakla birlikte) Mevcut versiyon 500’den fazla Android cihazı desteklemektedir: GALAXY NOTE8,SONY XPERIA XZ1,GALAXY S8,GOOGLE PIXEL2,GALAXY NOTE5,HUAWEI HONOR8,LG G5,REDMI 4A,HUAWEI P9,SONY XPERIA X,REDMI NOTE4.

Bize Ulaşın
Devamlı yeni özellikler ekleyeceğimiz ve yayınlanmış içerikleri de optimize edeceğimiz için mevcut versiyon oyunun son hâlini yansıtmamaktadır.

Oyunu beğendiyseniz lütfen Facebook sayfasına yorum atmayı unutmayın! Resmî PUBG MOBILE Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/PUBGMOBILE/

Soru ve görüşleriniz için lütfen PUBGMOBILE_CS@tencentgames.com adresinden destek birimimize ulaşın

Pubg Mobile Hileli Mod APK Download / İndir



Üst kısımdaki indirme butonuna tıkladığınızda oyunun hileli sürümü olan mod.apk dosyası direkt olarak inecektir, indirdiğiniz bu apk dosyasını mobil cihazının içerisine aktarıp yükleyiniz ve yükleme işleminin ardından oyuna bağlanınız, oyuna bağlanma işleminin ardından ölümsüz, full silah ve para hilesine sahip olmuş olacaksınız.

Pubg mobile hileli mod apk dosyası hakkında kafanıza takılan tüm soruları bizlere sorabilirsiniz, Oyundaki güncellemeler nedeni ile hileler bazen çalışmayabiliyor bu gibi durumlarda bizlere bildirebilirsiniz.

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. İndirdiğim dosyanın uzantısı (.xapk) desteklemiyordu bende .apk yaptim hata verdi acilmadi

    YanıtlaSil
  2. Apk dosyasını indirdim ama cihazda acamiyorum. Cihazda 3 GB RAM 32 GB hafıza var indirilenlerde apk dosyasına tikliyorum açılmıyor bile nasil halledecez bunu? 1.73 gb'i boşuna mi indirdim ben simdi? ? Acil cevap verin lütfen!!!

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !