SesliSohbet.Com Giriş, Sesli Sohbet Ortamı

0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere seslisohbet.com giriş işlemi için neler yapmanız gerektiğini anlatacağız, sesli sohbet ortamı nasıl bir ortamdır, sohbet odalarına nasıl bağlanılır hepsini bu makalede öğrenebileceksiniz.

Sesli sohbet denilince akla ilk gelen sitelerden birisi olan seslisohbet.com türkiyenin en eski sesli sitelerinden birisi olarak zirvedeki yerini korumaktadır, 2002 yılında satın alınan bu marka o günden bugüne kadar aynı hizmet anlayışı ile sesli ve görüntülü sohbet etmek isteyen kullanıcılara ücretsiz arakdaşlık imkanı sunmaktadır.Eğer daha önce sesli sitelere giriş yaptıysanız aşağıdaki görsele tıklayarak doğrudan sohbet odaları içerisine giriş yapabilirsiniz.

Seslisohbet.Com Giriş İçin Tıklayınız

seslisohbet, seslisohbet.com, sesli sohbet, sesli chat, seslisohbet giriş, seslichat giriş,
Seslisohbet.com sesli sohbet odalarına bağlanmak için tıklayınız !

Üst kısımdaki görsele tıkladığınızda doğrudan sitenin sohbet odalarına bağlanabileceğiniz giriş alanına yönlendirileceksiniz, giriş alanındaki yeni üyelik butonuna tıklayarak siteye üye olabilir veya doğrudan giriş için misafir alanındaki giriş formuna kullanıcı adınızı yazıp ardından kullanıcı simgenizi yani avatarınızı seçip giriş butonuna tıklayarak odalara bağlanabilirsiniz.

Seslisohbet.Com Üyelik kaydı işlemleri;

Siteye giriş yaparken üye olarak giriş yapmak ve diğer kullanıcıların sizin rumuzunuz ile sisteme giriş yapmasını engellemek için üyelik kaydı gerçekleştirmeniz gerekmektedir ayrıca siteye üye olarak üyelere özel fırsatlardan yararlanabilir, profil resminizi ekleyebilir ve site içerisinde yer alan sms paneline güzel sözler, kapak sözler, damar sözler veya kendinizi anlatan sözler ekleyebilirsiniz.

Sisteme üye olmak için buraya tıklayınız, açılan sayfadaki gerekli yerleri doldurduktan sonra kaydı tamamla butonuna tıklayınız, üyelik işlemini bitirdikten sonra sitenin giriş bölümüne tekrar gelerek bu sefer misafir değilde üye bölümünden giriş yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazıp ardından avatar seçip giriş butonuna tıklayarak siteye üye olarak giriş yapınız.Değerli ziyaretçimiz eğer seslilere ilk defa giriş yapıyorsanız aşağıdaki uyarıyı mutlaka dikkate alınız.


Bilgilendirme: Sesli sitelere ilk defa giriş yapıyorsanız sesli sohbet active-x denetimini indirmeniz gerekmektedir, active-x denetimi yenilenmiş olup artık tarayıcı uyumlu hale getirilmiştir, sitemizin arama bölümüne sesli sohbet active-x programı yazıp aratarak programa ulaşabilir ve program hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 Seslisohbet.Com'un Ziyaretçilerine Sunduğu Hizmetler;

  • Online olarak sesli ve görüntülü iletişim kurma.
  • Yeni arkadaşlar edinerek sosyal çevreyi genişletme.
  • Müzik dinleme ve diğer online kullanıcılara dinletebilme.
  • Youtube'de yer alan tüm videolara tek tuş ile ulaşabilme.
  • Siteye özel entegre edilmiş oyunlar ile boş zamanlarınızı değerlendirebilme.
Sesli siteler'in günümüzde pek fazla önemi kalmasada hala ayakta durmaya devam etmektedir, günümüzde mobil uyumlu sohbet ve arkadaşlık sitelerine öncelik verilmektedir fakat sesli siteler sürekli olarak kendisini güncelleyerek bu teknolojiye ayak uydurmaya çalışmaktadır.

Site İçerisinde Uyulması Gereken Kurallar;

Her site gibi sesli sitelerinde kendilerine özgün kurallar vardır bu kurallara uymadığınız taktirde site içerisinde yasaklanırsınız, ilk etapta uyarı alır daha sonraki yaptığınız kural ihlallerinde ise siteden tamamen ban yer ve uzaklaştırılırsınız.

Aşağıda yer alan kurallar site içerisinde ve sohbet alanında uyulması gerekli olan kurallardır;
  • Din, dil, ırk ayrımı yapmak yasaktır.
  • Argo kelimeler konuşmak yasaktır.
  • Bir başkasının özeline izinsiz girmek ve rahatsız etmek yasaktır.
  • Mikrofonda siyasi propaganda yapmak yasaktır.
  • Sürekli olarak animasyon ve uzun yazılar yazarak flod atmak yasaktır.
  • Her odanın kendisine özgün kuralı vardır bu kuralalara kesinlikle uymanız ve oda görevlilerinin uyarılarını dikkate almanız gerekmektedir ve uyarıları dikkate almayan oda içerisinde yasaklanır.
Üst kısımda yer alan kurallara uyduğunuz taktirde site içerisinde sorunsuz bir şekilde takılabilir ve tüm özelliklerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.Bu kurallara uyduğunuz halde site içerisinde banlandıysanız ve siteye girişiniz yasaklandıysa site yönetimi ile irtibata geçebilir veya alt kısımdaki yorum alanına sorununuzu yazabilirsiniz.

Seslisohbet.Com İletişim Bilgileri;

Site yönetimi ve yöneticileri ile iletişime geçmek için aşağıda yer alan iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.Site ilgili soru, görüş ve önerilerinizi bu iletişim bilgileri üzerinden site yöneticilerine ulaştırabilirsiniz.

Yönetici: Osman aGa
E-mail: seslimekan@gmail.com
Skype: seslimekan@gmail.com

Üst kısımdaki iletişim bilgileri sitenin sahibi ve yöneticisi olan Osman aGa'ya aittir.Kendisi ile irtibata geçmek için bu bilgileri kullanabilirsiniz.

Seslisohbet.com giriş ve sesli sohbet ortamı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için www.seslisohbet.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.Bizlere vakit ayırdığınız ve bizleri tercih ettiğiniz için siz değerli ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunarız, sevgi ve saygı içerisinde hoş sohbetler dileriz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !