The onesignal-gradle-plugin MUST be before com.android.application! ( Çözüm )

0
Sizlerde android studio projeniz üzerinde çalışırken The onesignal-gradle-plugin MUST be before com.android.application hatası ile karşılaşıyorsanız, aşağıdaki çözüm işlemini uygulayarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.Bu tür hatalar her geliştiricinin başına gelmektedir fakat hataların çözümüde oldukça basittir, sadece bir kaç düzenleme ile sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

onesignal-gradle-plugin hatası, onesignal-gradle-plugin sorunu, android studio hataları, android studio çözüm merkezi



Değerli arkadaşlar bu çözümü uzun uzun anlatmak yerine araştırma yaparak bir çözüm videosunu buldum ve sizlerle paylaşmak istedim, videoda gösterildiği gibi kodların yerini değiştirdikten sonra sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz.

Onesignal Gradle Plugin Hatası Çözümü




Videoyu dikkatli bir şekilde izleyip, gösterilen işlemleri sırasıyla yaptıysanız sorun ortadan kalkacaktır, işlemleri yaptığınız halde yine aynı sorun veya sorunlar ile karşılaşıyorsanız aşağıdaki yorum alanına sorunun ekran görüntüsünü atmanız yeterli olacaktır.

Bu çözüm işinize yaradıysa bir teşekkür yorumu bırakarak bizlere destek olabilir veya yaşadığınız diğer sorunlara çözüm olabilmemiz için sorunlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !