Game of Sultans - Taht-ı Saltanat Hileli Mod APK 2019

0
Merhabalar, daha önce paylaşmış olduğumuz oyun hilelerine bir yenisini daha ekliyoruz ve sizlere Game of Sultans - Taht-ı Saltanat hileli mod apk dosyasını sunuyoruz, Artık oyunlara para verme devrine son, yapacağınız tek bir işlem ile oyunda lider konuma gelebilecek kadar güçlü bir orduya sahip olabileceksiniz. Game of Sultans - Taht-ı Saltanat hilesi arayanlar için özel olarak geliştirilmiş bu uygulama ios ve android için özel olarak geliştirilmiştir.

game of sultans hilesi, game of sultans elmas hilesi, game of sultans para hilesi, game of sultans asker hilesi

09.02.2019 Tarihi itibariyle Play'de 10 Milyon indirmeyi geride bırakan harika bir oyun, Sizlerde kendi devletinizi kurup cihana hükmetmeye hazırsanız, Ordunuz bir adım uzağınızda ve sizlerden gelecek emirleri bekliyor.Milyonlarca oyuncuya karşı savaşmaya hazırsan hemen alt kısımdaki indirme bölümünden oyunun hileli sürümünü indirebilirsiniz.

Game of Sultans - Taht-ı Saltanat Hakkında Bilgiler;

Taht-ı saltanat değerli oyuncularını bekliyor, Şimdi şanlı osmanlı tarihini yeniden yazma zamanı, Bu oyunda Büyük Osmanlı Padişahı sen olacaksın, 629 yıllık şanlı tarih, 3 kıta, 7 deniz ve 50 ülkeye hükmetmiş geçmiş ve geleceğin öyküsü.

Osmanlı paşa ve sadrazamları, tüm Avrupa fetihleri, tarihin en ünlü cariyeleri ve gerçek haritalar ile Osmanlı Devleti gücü ve ihtişamını birinci dereceden hissetmeye hazır mısın?
Bu oyunda Osmanlı Sultanı sensin!
Türkiye’nin ve dünyanın ilk ve tek Simulation Role-Playing Game (S-RPG) oyunu!

Game Of Sultans Özellikleri:

1. Padişah Gözünden Devlet Yönetimi - Güç, ihtişam ve adalet hepsi senin kontrolünde!
2. Tarihe Damga Vuran Entrikalarla Dolu Harem - Tarihin en güzel ve meşhur Osmanlı cariyeleri haremde ve sultanın ilgisini bekliyor!
3. Devletin Geleceği Şehzadeler - Devletin bekası için şehzadeleri iyi yetiştir ve onları evlendirerek güçlü ittifaklar kur!
4. Kıran Kırana Er Meydanı Mücadeleleri - Savaşçı, bilge ve politikacı Osmanlı paşa ve sadrazamlarını meydanda savaştır ve her zaman savaşa hazır ol!
5. Gerçek Tarihe Paralel Savaşlar - Avrupa’yı tekrar Osmanlı gücü ile titret ve tüm Avrupa’ya diz çöktür!
6. Tarihteki Güçlü İttifaklar - Diğer oyuncularla birlikte ittifaklar kur ve tüm coğrafyaya arkadaşlarınla birlikte hükmet!

Game Of Sultans - Taht-ı Saltanat İndir

game of sultans hilesi, game of sultans elmas hilesi, game of sultans para hilesi, game of sultans asker hilesi
<

Game of sultans - Taht-ı saltanat hileli mod apk dosyasını indirdikten sonra tek yapmanız gereken uygulamayı çalıştırmak ve oyuna girmek, herhangi bir şifre girmenize gerek yoktur, Hileli mod apk dosyası otomatik olarak oyunu tarar ve size 1M günüce ordu, 99.999 çip ve 99.999 24 saatlik zaman kısaltma vermektedir, mod dosyasını her kapatıp açtığınızda çip ve zaman kısaltma yenilenir fakat ordu ekleme özelliği günlük sadece 1M olarak ayarlanmıştır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !