Krafteers: battle for survival hileli mod apk

0
Krafteers: battle for survival hileli mod apk dosyası ile sizlerleyiz, PUBG'ye benzerliği ile tanınan ve macera ve hayatta kalma tarzı oyunları sevenler için güzel bir oyundur. Bedenke LLC tarafından tasarlanan bu oyunun hileli ve mod apk dosyasını sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bu oyunda daha iyi yerlere gelebilmeniz için sizlere sınırsız elmaz özelliği olan bir hile yaptık, bu hile sayesinde maddi sorunlardan kurtulacak oyun içerisindeki herşeyi satın alabileceksiniz. Satın aldığınız herşeyi kolayca yerleştirip hayatta kalma adına her şeyi yapabilirsiniz. LAN yani aynı ağ üzerinde oyun desteği mevcuttur. Geniş oyun evreni, tehlikeli düşmanlar, onlarca eşya ve dahası sizleri bekliyor. Krafteers v2.1.3 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir.
Krafteers: battle for survival Google Play Store'da 1 Milyondan fazla indirilmiştir.Oyundaki 1 milyondan fazla kişiden üstün olmak ve dilediğiniz herşeyi almak için hileli mod apk dosyasını aşağıdaki indirme bölümünden indirebilirsiniz.

Krafteers: battle for survival hakkında bilgiler;

Kaynaklar, yiyecek ve su, zanaat araçları ve silah toplamak bir kale inşa etmek ve gizemli bir tehditten kendinizi savunmak için yaratıcılığınızı kullanın dünyayı keşfedin.

+ Kendi strateji ve taktikleri geliştirin
+ Dinamik Dünya
+ Rasgele oluşturulan elemanlar
+ Yerel Wi-Fi çok oyunculu (iyileştirilmelidir)

Oyunumuzdan Görüntüler;

krafteers hilesi, krafteers mod apk, krafteers hileli mod apk, krafteers elmas hilesi

Krafteers: battle for survival hileli mod apk indir;

Uygulamanın orjinal halini aşağıdaki hemen indir butonuna tıklayarak indirebilirsiniz, Hileli dosyayı hemen alt kısımdaki bölümden indirebilirsiniz, İndirdiğiniz dosyayı rar arşivinden çıkarttıktan sonra oyuna çıkartmadan önce çalıştırınız ve daha sonra oyuna giriş yapınız, sağ üst kısımdaki elmaslara baktığınızda 99,999 olduğunu göreceksiniz.

krafteers indir, krafteers hileli mod apk, krafteers elmas hilesi, krafteers elmas hilesi indir
Krafteers: battle for survival hileli mod apk dosyasını indirdikten sonra orjinal oyunun veri belleiğini temizleyiniz, Daha sonra indirdiğiniz hileli dosyayı yükleyip açınız ve ardından orjinal oyuna giriş yapınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !