Google Adsense Hesap Nasıl Onaylatılır

0
Google adsense hesap nasıl onaylatılır, google adsense hesap onaylatma yöntemleri, google adsense üyeliği nasıl yapılır gibi tüm sorularınızın cevabını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir, artık herkes sitesine ve uygulamalarına google reklamları ekleyerek para kazanma şansına sahip olabilir.
Google adsense hesap nasıl onaylatılır, google adsense hesap onaylatma yöntemleri, google adsense üyeliği nasıl yapılır
Sizlerde internetten para kazanmak istiyorsanız, bu işin en garanti yöntemi tabikide adsense üyeliği alarak blog veya siteler üzerinden yada geliştirebileceğiniz uygulamalar üzerinden  reklamlar ile gelir elde etmektir fakat adsense'den üyelik onayı almak hiçte kolay bir işlem değildir, hesap onay işlemi için belirli kriterlere uymak zorundasınız bu nedenlede tecrübeli tasarımcılardan ve kendisini bu işe veren kişilerden yardım almanız gerekmektedir, teknik destek alarak daha kısa bir süre içerisinde hesabınızı onaylatabilir ve sitelerinizde reklamlar yayınlayabilirsiniz fakat ben bu işi kendim yapmak istiyorum diyorsanız bu biraz zaman alabilir çünkü google'nin sitenizi tarıyarak reklam vermeye müsait olup olmadığını incelemesi gerekmektedir.

Google Adsense Hesap Nasıl Onaylatılır

Web siteleriniz için adsense onayı almak istiyorsanız sitenizi google'nin yayıncı kurallarına uygun bir şekilde tasarlamanız ve kural ihlali yapmaya müsait içerikleri sitenizden kaldırmanız gerekmektedir.Özgün, legal ve kaliteli içeriklere sahip siteler onay alma sürecinde her zaman bir adım öndedir.

Adsense onayı herhangi bir site üzerinden alınabilir, sitelerin yaşı veya içeriği farketmeksizin kurallara uyduğu taktirde başvurusu yapılarak sitelerin incelenmesi istenebilir. Siteleriniz ile başvuru yapmadan önce Google'nin Adsense program politikaları sayfasını mutlaka ziyaret etmeniz ve buradaki bilgileri dikkatlice okuyarak sitelerinizi gözden geçirmeniz gerekmektedir.

Özgün ve Kaliteli İçerik Şart

Google adsense siz değerli site sahiplerine onay sürecinden önce sitenizi hazırlamanız için üç işlem belirtmektedir öncelikle bu işlemleri sırasıyla yerine getirmeniz ve sitenizi kurallara uygun bir düzene sokmanız gerekmektedir.Aşağıdaki görselde abonelik için yapılması gereken işlemler gösterilmiştir.
Google adsense hesap nasıl onaylatılır, google adsense hesap onaylatma yöntemleri, google adsense üyeliği nasıl yapılır

Adsense İçin Bir Google Hesabı Oluşturun

Adsense google'nin reklam bölümüdür ve üyelik için ilk etapta bir google hesabınız olması gerekmektedir, Tüm sistemlerden faydalanabilmek için accounts.google.com'a giriş yaparak alt kısımda yer alan hesap oluştur düğmesine tıklayıp kendinize ait gmail hesabı oluşturunuz.

Gmail adresiniz sizin google hizmetlerinden faydalanabilmeniz için bir anahtardır ve bu anahtar sayesinde google'nin tüm kapılarını açabilirsiniz.Oluşturduğunuz mail adresiniz ile buraya tıklayarak adsense sayfasına giriş yapın ve ardından sağ üst köşedeki kaydolun düğmesine tıklayınca karşınıza çıkan formu doldurup adsense dünyasına ilk adımı atın.

Buraya kadar herşey işin kolay tarafıydı birde en zor kısmı olan mülakat bölümü var, bu mülakatlar google ile siteleriniz arasında gerçekleşir ve mülakatı geçemeyen sitelere reklam onayı verilmez.Mülakat derken mecazi anlamda kastettim aslında, sizler sitelerinizi adsenseye eklersiniz adsense sitelerinizi inceler ve reklam için uygun olup olmadığını test eder, siteleriniz uygunsa onay gelir ve 3. son etaba geçiş yaparsınız, Eğer siteleriniz uygun değilse uygun hale getirene kadar sitenizi düzenleyip tekrar tekrar başvuru yaparsınız.

İsteyen herkes Google Adsense'den onay alabilir tabiki kendisine güveniyorsa fakat ben ne yaptıysam olmuyor bir türlü sitemi onaylatamıyorum diyorsanız, işte o esnada devreye bizler giriyoruz. Sizler için sitelerinizi inceleyerek adsense politikalarına uygun hale getirip hesaplarınızı onaylatıp, sitelerinize reklamları ekledikten sonra hesabınızı size teslim ediyoruz.

Google adsense hesabı nasıl onaylatılır diye uğraşıp durmayın,bizler sizin yerinize tüm işlemleri kısa bir süre içerisinde yerine getireceğiz. Sitelerinden ve uygulamalarından reklam geliri elde etmek isteyen herkes bizlere +90 538 971 11 08 nolu whatsapp numaramız üzerinden ulaşabilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !