Dailymotion m3u8 Stream Link Alma

0
Merhaba arkadaşlar bu makalemizde sizlere Dailymotion m3u8 Stream Link Alma yan Dailymotion video paylaşım sitesinden stream url linki nasıl alınır bunu anlatacağım, aslında konu o kadar uzun değil, aşağıda belirtilen bir kaç işlemi yaparak tüm canlı yayın kanallarının m3u8 linkini alabilirsiniz.Tüm sitelerdeki canlı yayınları kapmak, m3u8 listesine çevirmek için aşağıdaki yöntemi uygulamanız yeterli olacaktır.
dailymotion, stream url, m3u8, playlist

Dailymotion m3u8 Stream Link Alma İşlemleri

  1. Öncelikle www.dailymotion.com sitesine bu linke tıklayarak giriş yapıyoruz.
  2. Üst kısımdaki arama bölümüne "Canlı" yazıp aratıyoruz ve karşımıza canlı yayın yapılan listelerden bazıları açılıyor.
  3. Listenin hemen alt sağ kısmında yer alan "Tüm sonuçlar (canlı)" yazısına tıklıyoruz.
  4. Karşımıza çıkan listede dailymotionda canlı yayın yapan tüm kanallar yer almaktadır sıra geldi bu kanalların m3u8 linkini almaya.
  5. Öncelikle linkini almak istediğimiz canlı yayına tıklıyoruz.
  6. Kanalın canlı yayın sayfası açıldıktan sonra chrome'de klavyenizin f12 tuşuna basarak chrome'nin Devtools bölümünü yani kaynak kodları bölümünü açıyoruz.
  7. Kaynak kodları bölümünde yer alan "Network" sekmesine geçiş yapıyoruz.
  8. Network sekmesinde sol alt kısımdaki Name yazan kısımda kanalların stream url dosyaları listelenmektedir bu dosyaya tıklayarak kanalın m3u8 ve ts linklerini alabilirsiniz.Örnek resim alt kısımda yer almaktadır.
dailymotion, stream url, m3u8, playlist
Dailymotion m3u8 stream link almak bu kadar kolay arkadaşlar umarım bu bilgi sizlere faydalı olmuştur, eğer faydalı olduysa emeğe saygı için aşağıdaki yorum alanına yorum yazarak veya bu içeriği sosyal ağlarda paylaşarak bizlere destek olabilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !