Canlı TV İzle - IPTV PRO APK

0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere google play'de rastladığım harika bir IPTV uygulamasından bahsedeceğim, İnternet erişimi sayesinde mobil cihazlardan tv izlemek isteyenler bu uygulama ile dilediği tüm kanalları rahatlıkla izleme imkanına sahip oluyorlar.
iptv, canlı tv, iptv pro, mobil tv, android tv
Tüm android cihazlarınızdan Haber, spor, belgesel, sinema ve aklınıza gelebilecek tüm kanalları bu uygulama sayesinde izleyebiliyorsunuz.Bir çok canlı tv uygulaması bulunsada bu uygulamalar içerisinde en kaliteli olan ve en çok kanal sayısına sahip olan IPTV PRO uygulamasıdır.

Canlı TV İzle - IPTV PRO APK Download


Üstte yer alan üç linkten uygulamayı indirebilirsiniz.Uygulamayı indirdikten sonra kurulumu yapıp kanalları izlemeye anında başlıyabilirsiniz, Herhangi bir üyelik işlemine gerek kalmadan doğrudan tv izleme imkanı sizlere sunulmaktadır.

Google Play'den ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamaya aşağıda yer alan linkler üzerinden erişebilirsiniz.Yandex üzerinden apk dosyasını indiren arkadaşlar mobil cihazlarınızdaki güvenlik ayarları bölümünden bilinmeyen kaynaklardan izin vermeniz gerekmektedir.

Bilinmeyen kaynaklara izin verme nasıl yapılır?
Ayarlar > Güvenlik (“Kilit Ekranı ve Güvenlik”) bölümüne gelerek aşağıda bulunan Bilinmeyen Kaynaklar bölümünde izin vermeniz gerekiyor. Böylece Play Store dışında APK olarak indireceğiniz dosyalara kurulum izni vermiş olacaksınız.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !