Google Adsense Hesap Onayı Alma

0
Merhaba arkadaşlar sizlerde Google Adsense hesap onayı almak konusunda zorlanıyorsanız, sizlerin kendi hesaplarınıza ve kendi sitenize yapacağımız çalışmalar ile çok kolay bir şekilde adsense onayı alabilir ve reklamlar ile sitenizden gelir elde etmeye başlıyabilirsiniz.

google adsense, adsense hesap onaylatma, adsense hesabım onay almıyor, google adsense kayıt,

Bir çok site sahibinin en büyük arzusu verdiği emeklerin karşılığını almak ve siteleri üzerinden gelir elde etmektir, Siteler üzerinden gelir elde etmek için bir çok seçenek olsada bu seçenekler içerisinde en zor fakat en garantili olanı tabikide Google Adsense reklamları ile para kazanmaktır. Sitenize Google reklamları ekleyebilmeniz için Adsense hesabınız olmalı ve hesabınızın Google tarafından onaylanması gerekmektedir. Hesap onay işlemi hiçte kolay bir işlem değil, sitenizi güzel bir şekilde ve Google yönergelerine göre tasarlamalı vede yeterli içeriğe sahip olması gerekmektedir.

Adsense Hesap Onayı Almak Artık Çok Kolay

Sizlerde sitelerinizden reklam geliri elde etmek istiyorsanız bizimle irtibata geçerek siteleriniz için destek alabilirsiniz.Garantili bir şekilde sitelerinizi Google Adsense'ye uygun hale getirip onay alması için gerekli işlemleri gerçekleştiriyoruz.Sitenize Adsense onayı almak için yapacağımız tüm işlemler sizlerin adına ve sizlerin hesapları üzerinden olacaktır bu nedenle güvenli bir şekilde bizlerden yardım alabilirsiniz.

Neden Biz ?

Binlerce site sahibi adsenseden onay almak için ellerinden geleni yapsada yapılacak işlerin ipuçlarını bilmedikleri için onay almakta oldukça zorlanıyorlar yada hiç alamıyorlar, Bizimle irtibata geçen site sahiplerine öncelikle yeni hesaplar açarak bu hesapların iletişim bilgilerini onların üzerine yapıyoruz ve siteleriniz üzerinde yaptığımız tüm çalışmaları sizlerle birlikte yaparak nasıl çalışmalar yaptığımızı sizlere gösteriyoruz.

Adsense hesap onayı alma sürecinde sitelerini onaylattırmak isteyen site sahiplerinden işlem ücretinin yarısını ilk çalışma başında diğer yarısınıda siteniz adsense onayı aldıktan sonra alıyoruz kısacası "Para Peşin Kırmızı Meşin" tarzı çalışma yapmıyoruz.

Sizlerde adsense'den bir türlü onay alamıyorum diyenlerdenseniz bizimle irtibata geçerek 100TL'ye onaylı bir adsense hesabına sahip olabilirsiniz. Konu ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için whatsapp iletişim hattımız olan +90 538 971 11 08 nolu numara üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !