Antalya Bilgisayar Toplama & Web Tasarım

0

 Antalyabilgisayar.net adlı web sitemiz hizmet vermeye başlamıştır, antalya bilgisayar ve antalya web tasarım alanlarında hizmet vermeye başlayan firmamız siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet ve uygun fiyat garantisi ile hayallerinizdeki bilgisayara vede web sitesine sahip olmanıza yardımcı oluyor.Bizimle iletişime geçmeden asla karar vermeyin, bizler sizler için piyasadaki tüm ürünleri tek tek inceleyerek en iyi ürünü en uygun fiyata temin ediyoruz, Antalya bilgisayar ailesi olarak sizlere aşağıdaki konularda hizmet vermekteyiz.

Antalya Bilgisayar Toplama & Web Tasarım

  1. Bilgisayar servis, bakım, onarım.
  2. Garantili bilgisayar toplama ( Oyuncu Bilgisayarı veya Performans Bilgisayarı )
  3. Bilgisayar hızlandırma ve formatlama
  4. Kişisel ve Kurumsal Web tasarım
  5. Mobil uygulama tasarımı
  6. Kesintisiz güç kaynağı UPS kurulumu
  7. Çağrı merkezi kurulumu
  8. Akınsoft satış ve destek
  9. Logo tasarım
Bizlere bu hizmetlerin yanısıra internet, bilgisayar ve mobil uygulamalar ile ilgili kısacası bilgisayar, internet ve mobil konularındaki tüm alanlarda sizlere hizmetler sunmaktayız, firmamız 2020 yılı itibariyle yenilenerek hizmetlerini www.antalyabilgisayar.net adlı web sitesi üzerinden yapmaktadır, firmamız siz değerli müşterileri ile bizzat yüz yüze görüşmeler yaparak satış ve tasarım konusunda destek sunmaktadır.

Antalya Bilgisayar


Antalya Bilgisayar Oyuncu Bilgisayarı Toplama

Oyun severlere yönelik yaptığımız çalışmalar ile piyasanın en hızlı ve en kaliteli oyuncu bilgisayarlarını sizler için hazır hale getiriyoruz, Oyuncu bilgisayarları için gerekli olan tüm parçaları bizzat firmamız yetkilileri test edip inceledikten sonra özel tasarım kasalarda birleştirerek hayalinizdeki bilgisayarı yaratmanıza yardımcı olmaktadır.

Oyuncu bilgisayarı denince akla yüksek performans, güçlü bir bilgisayar ve bu bilgisayara sahip olmak için yüksek bir bütçe gerektiği geliyor fakat bizler bu düşünceyi yıkmak adına satışını yaptığımız ürünler'de kar payını en altta tutarak geliş fiyatına toplu satış yapmaktayız ve böylece sizlerde uygun fiyatlara bilgisayar sahibi olabilmektesiniz.Sizler için hazırladığımız bilgisayarları birlikte test ediyor ve tüm parçalarını sizlerin inceleyebilme ve araştırabilmeniz adına açık bir şekilde kutuları ile birlikte teslim ediyoruz.

Oynadığım oyunlarda donma oluyor, fps çok düşük oluyor ve oyundan zevk alamıyorum diyorsanız hemen bizimle iletişime geçin ve sizlerde kalitenin farkını antalyabilgisayar.net ile görün. Firmamız sadece antalya'ya değil diğer tüm il ve ilçelerimize bilgisayar göndermektedir.Bizimle irtibata geçerek konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Antalya Web Tasarım


Antalya Web Tasarım ve Mobil Uygulama Tasarımı


Hayallerinizdeki siteye ve mobil uygulamaya sahip olmak isterseniz sizi bizimle çalışmaya davet ediyoruz, alanında uzman ekiplerimiz ile sizlerde hayallerinize kavuşabilirsiniz.Kişisel ve Kurumsal web site tasarımlarımız, sizlere kazanç sağlayacak mobil uygulamalarımız ile sektörde parmakla gösterilen firmalardan birisiyiz.

Antalya bilgisayar ve antalya web tasarım sektörünün öncüsü olarak sizleride ailemizin bir parçası olarak firmamız ile çalışmaya davet ediyoruz, sektörün en uygun ve kaliteli hizmetleri ile tanışmak için sizlerde hemen www.antalyabilgisayar.net web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !