Misafir Yazar Olarak Para Kazan

0
Merhaba, sizlerde sitemizde misafir yazar olarak para kazanmak istermisiniz, internetten para kazanmak denince akla onlarca seçenek gelmektedir, en garanti seçenek ise cebinizden hiç para çıkmadan sadece bloğumuzda yapacağınız bir kaç paylaşım ile oturduğunuz yerden para kazanmak olacaktır.
para kazan, internetten para kazan, evde para kazan, yazar ol para kazan

Eğer sitemizde misafir yazar olmayı ve boş vakitlerinizi değerlendirerek ek gelir elde etmeyi, hiç masraf etmeden para kazanmayı istiyorsanız, aşağıda yer alan whatsapp iletişim adresimiz üzerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz, sizlere bir haftalık bir süreç tanınacak ve bu hafta içerisinde yapacağınız çalışmalar gözden geçirilecektir, uygun görüldüğü taktirde sizlerde buradaki blogarsi.com ailesindeki yerinizi alarak para kazanmaya başlıyacaksınız.

blogarsi.com'ta misafir yazar olarak para kazanmak isteyenler ve yazar olarak başvuruları onaylananlar sitemizin adsense gelirinden pay sahibi olacaklardır yada yöneticiler tarafından belirlenen içerik başına gelir kazancına göre aylık olarak ücret kazanacaklardır.Bu iki seçenekten birisini sizler seçebilirsiniz, dilerseniz gelire ortak olabilir dilersenizde girdiğiniz içerik sayısına göre aylık ücret talebinde bulunabilirsiniz.

Sitemiz uzun yıllardır misafir yazarlık konusunda yüzlerce yazar ile onlarca sitede çalışmış yöneticiler tarafından kurulmuştur, gelirler ay sonunda belirlediğiniz banka hesabına eksiksiz olarak aktarılır, Sizlere belirttiğimiz ve açıkça anlattığımız kurallara uyduğunuz sürece paranızı tam zamanında alırsınız.Bizimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşların aşağıdaki kurallara şiddetle uymaları gerekmektedir.

Misafir Yazar Olma Kuralları

  1. Tüm yazarlar paylaştıkları içeriklerden sorumludur.
  2. İçeriklerin kopyala yapıştır yöntemi ile bir başka siteden kopyalanıp doğrudan buraya eklenmesi yasaktır, içerik oluştururken bir başka siteden alabilirsiniz fakat o içeriği kendinize göre baştan düzenleyip özgünleştirerek ekleyebilirsiniz.
  3. Tüm içeriklerin SEO'ya uygun bir şekilde girilmesi gerekmektedir eğer SEO hakkında bilginiz yoksa google arama motoruna "Seoya uygun makale nasıl yazılır" yazarak aratabilir ve araştırmalar yapabilirsiniz.
  4. İçeriklere özel en az bir adet görsel eklemeniz gerekmekte ve bu görselleri özenle seçmeniz gerekmektedir.
  5. Sitemizde sözler, teknoloji, haber, spor kısacası aklınıza gelebilecek her kategoride içerikler paylaşabilirsiniz fakat içeriklerin illegal warez, hack, adult gibi konularla uzaktan yakından alakasının olmaması gerekmektedir.
Üst kısımdaki kuralları okuyan ve bu kurallara uymayı kabul eden herkes aşağıdaki whatsapp iletişim numarası üzerinden bizlerle iletişime geçerek yazar olabilirler.Sizleride aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !