SEO Tools - Profesyonel SEO Araçları Scripti

0
Bu sayfamızda sizlere SEO Studio Profesyonel seo araçları scriptini sunuyoruz, Tüm web site sahiplerinin duraklarından biriside SEO ve SEO araçlarından geçer, Böyle bir siteye sahip olmak ve hem tüm site sahiplerini kendinize çekmek vede profesyonel bir script ile kendi sitelerinizi yönetmek isterseniz SEO Tools scripti tamda sizler için özel olarak tasarlanmış php scriptlerin başında gelmektedir.

seo araçları, seo tools, seo araçları scripti, script indir, webmaster tools




Scriptte Kullanılan Araçlar ve Özellikleri

Google SERP SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 1  Anahtar kelimelerinizin tümü için Google’da mevcut sıranızı bulun. İlk 250 sonucu kontrol eder.

Bing SERP Bing’teki SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 2  anahtar kelimelerinizin tümü için mevcut sıranızı bulun. Sadece ilk 100 sonucu kontrol eder.

En İyi Arama Sorguları SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 3  Ziyaretçileri web sitenize yönlendiren en iyi arama sorgularını ve tahmini her arama hacmi, TBM'yi ve her bir sorgu için toplam aramalarınızın yüzdesini görüntüler.

Dizine Alınmış Sayfalar SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 4  Google ve Bing'in siteniz için dizine eklediği toplam sayfa sayısını hesaplar.

Robots.txt SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 5  Robots.txt dosyanızı, site haritalarını ve kuralları bulmak için Google'ın yaptığı gibi okur ve ayrıştırır. Bu bulgular organize bir tabloda gösterilmektedir.

Site Haritası Site SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 6  haritası dosyalarını bulmak için web sitenizi tarar. Her bir site haritası; durum kodu, biçim, site haritasındaki giriş sayısı ve Google ile Bing'in site haritasını bulmasının ne kadar zor olacağını gösteren bir yüzde ifadesiyle birlikte görüntülenir.
Site Haritalarını Gönderme Site SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 7  haritalarınızı Google’a ve Bing’e kolayca ve anında gönderin. Bu araç yeni siteler için ve web sitelerini yeniden tasarladıktan sonra önerilir.

Alexa Sıralaması SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 8  Şu anki global rütbeni bulmak için Alexa'yı kazıdı.

Taranabilirlik Testi SEO Studio - SEO için profesyonel araçlar - 9  robots.txt dosyanızı ayrıştırır ve web sitenizdeki bir sayfaya URL girmenizi sağlar. Bu sayfanın Google ve Bing tarafından taranabileceğini ve / veya dizine eklenip eklenemeyeceğini görüntüler.

Mobil Destek SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 10  Web sayfalarınızın Google arama sonuçlarında “mobil uyumlu” olarak gösterilip gösterilmeyeceğini test eder. Meta etiketleri, stil sayfalarını ve gömülü stilleri kontrol eder.

Başlıklar SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 11  Sayfa tarafından döndürülen başlıkları hata veya sorunlara karşı denetler. Web sitenizdeki birden fazla sayfayı kontrol etmenizi sağlar. Bu araç aynı zamanda yeniden yönlendirmeyi de kontrol eder ve yeniden yönlendirmenin kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu açıklar.

Yüksek Kaliteli Geri Bağlantılar SEO Studio - SEO için profesyonel araçlar - 12  Web sitenizi işaret eden en yüksek kaliteli 100 geri bağlantıyı gösterir. Bağlantı metni, site kategorisi, güçlülük ve daha fazlasını görüntüler. Şu anda yalnızca Batı bölgeleri için çalışıyor.

Yeni Geri Bağlantılar SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 13  Web sitenizi gösteren en yeni 100 geri bağlantıyı gösterir. Şu anda yalnızca Batı bölgeleri için çalışıyor.

Kötü Geri Bağlantılar SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 14  Web sitenizi gösteren en yüksek kalitede 100 geri bağlantıyı gösterir. Şu anda yalnızca Batı bölgeleri için çalışıyor.

En Çok Yönlendirenler En SEO Studio - SEO için profesyonel araçlar - 15  çok web sitenize trafik yönlendiren web sitelerini gösterir. Bu siteler için backlink istatistikleri de gösterilmiştir.

Hız Testi SEO Studio - SEO için profesyonel araçlar - 16  Web sitenizde bir hız testi uygular ve web sitenizin hızını nasıl artıracağınıza ilişkin Google'ın PageSpeed ​​önerileriyle birlikte bir puan verir.

Bağlantı Analizi SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 17  Bir web sayfasındaki tüm bağlantıları kontrol eder, dahili mi yoksa harici mi (giden), takipte mi yoksa izlemede mi olduklarını belirler ve bu bilgiyi organize bir tabloda görüntüler.

Anahtar Kelime Yoğunluğu SEO Studio - SEO için profesyonel araçlar - 18  Web sayfanızdaki en yaygın kelimeleri veya cümleleri bulur, bunları sayfa başlığına ve meta açıklamasına göre kontrol eder ve bu kelimelerin ve cümlelerin ağırlığını gösterir. Daha yüksek ağırlık, bu kelime veya kelime öbeği için arama sıralarında daha güçlü bir etki anlamına gelir.

Meta Etiketlerini Çıkart Meta SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 19  etiketleri sayfadan çıkarır ve bu meta etiketin Google ve Bing tarafından kullanılıp kullanılmadığını görüntüler.

Anahtar Kelime Araştırması SEO Studio - SEO için Profesyonel Araçlar - 20  Sınırsız anahtar kelimeler için tahmini aylık arama hacmini, TBM'yi ve piyasa değerini görüntüler. Ayrıca girdiğinize benzer alakalı anahtar kelimeler gösterir.

Rekabet SEO Studio - SEO için profesyonel araçlar - 21  Belirli bir anahtar kelime için rakiplerinizi bulmak için Google’ı kullanır. Sıralarını, bağlantı gücünü, geri bağlantı sayısını, benzersiz geri bağlantı sayısını ve% izlemeden geri bağlantı sayısını görüntüler.

SEO Studio Genel Özellikleri

20'den fazla detaylı alet - yukarıdaki listeye bakınız.
Kullanımı ücretsizdir - ücretli API kullanmaz.
Paylaşılan barındırmada çalışır - aşağıdaki gereksinimlere bakın.
Reklam afişlerini destekler - basitçe koda yapıştırın.
Kullanıcı yönetimi -  demoya bakınız .
Kendi dilinize çevirin -  bkz. Demo .
Ücretsiz ve güvenli otomatik güncellemeler yerleşik.

Script Gereksinimleri

PHP 5.6+
MySQL veritabanı
PHP MySQLi uzantısı
PHP CURL uzantısı

SEO Tools Demo ve Download Linkleri

Müşteri Portalı -  https://getseostudio.com/demo/
Yönetici Paneli -  https://getseostudio.com/demo/admin/

Download ( İndirme Linkleri ) 

https://www107.zippyshare.com/v/IeYDUZVY/file.html
http://ul.to/vmt4fs1p
http://uploadboy.me/32is0ws8r7x1/seostudio-2011.rar.html
https://www.sendspace.com/file/ftmkez
https://sendit.cloud/nurmkvjxzszt
https://openload.co/f/jtNyVECJKVg/seostudio-2011.rar
https://nofile.io/f/8Oynya30J5S
http://www.mediafire.com/?bz122fnnqw71azz
https://dbr.ee/wAoW
https://www.datafilehost.com/d/c93d4f04
https://dailyuploads.net/rykaug4ala15
https://bayfiles.com/64G7mcu6b8

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !