En Popüler Telegram Grupları

0
Merhaba arkadaşlar sitemizin bu sayfasında sizlere en popüler telegram grupları ve en popüler türk telegram gruplarını paylaşacağız, aşağıdaki listede sizler için en fazla takipçiye ve paylaşıma sahip olan gruplar yer almaktadır, bu gruplar karışık olarak seçilmiş ve kullanıcı sayısına göre listelenmiştir.Burada yer alan grupların blogarsi.com ailesi ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.Sizinde grubunuzun bu listede yer almasını istiyorsanız aşağıdaki yorum alanına grup adı ve linkini paylaşmanız yeterli olacaktır.

best telegram groups, en popüler telegram grupları, telegram grupları, telegram grup linkleri


En Popüler Telegram Grupları

Bu listede en popüler türk telegram grupları yer almaktadır, bu sayfaya bilgisayarınızdan erişim sağlıyorsanız linke tıkladıktan sonra Open İn Web butonuna tıklamanız gerekmektedir, mobil cihazlardan giriş yapanlar eğer cihazınızda telegram uygulaması yüklüyse View Group butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Grup LinkiÜyeDurumGüvenli
https://t.me/turkiptv52KAktif %100
https://t.me/turkportalpaylas48KAktif %100
https://t.me/apkpaylasim35K Aktif %100
https://t.me/paylasmakguzeldir33K Aktif %100
https://t.me/flibustabott30K Aktif %100
Link Eklenecek 25K Aktif %100
Link Eklenecek 22K Aktif %100
Link Eklenecek17K Aktif %100
Link Eklenecek16K Aktif %100
Link Eklenecek12K Aktif %100
Link Eklenecek11K Aktif %100
Link Eklenecek6,5K Aktif %100
Link Eklenecek5K Aktif %100
Link Eklenecek5,2K Aktif %100
Link Eklenecek 4,9K Aktif %100
Link Eklenecek3,2K Aktif %100
Link Eklenecek3K Aktif %100
Link Eklenecek690Aktif %100
Link Eklenecek550Aktif %100
Link Eklenecek400Aktif %100

Bu listeye grubunuzun linkini eklemek istiyorsanız yorum alanına grubunuzun bağlantı linkini yazmanız yeterli olacaktır, bu sayfaya gelen yorumlar incelenerek grup linkleri listeye eklenecektir.Unutmayın, blogarsi.com günlük olarak 100K'dan fazla ziyaretçiye sahiptir ve grubunuzun bu sayfada yer alması üye sayınızın dahada artmasını sağlıyacaktır.



Telegram Nedir ?

Telegram, çoklu platform desteği sunan, güvenli anlık mesajlaşma servisidir. Rus programcısı Pavel Durov tarafından yaratılmıştır. Telegram istemcileri hem mobil hem de masaüstü sistemleri için mevcuttur. Ağustos 2013'te yayın hayatına başlamıştır.

İlk piyasaya sunulma tarihi: 14 Ağustos 2013

Programlama dili: C++

Platformlar: Android, iOS, Windows Phone, Windows NT, macOS, Linux, Web uygulaması

Eğer sizler hala bir telegram kullanıcısı değilseniz alt kısımdaki her cihaz için özel olarak eklenmiş olan indirme linkine tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz, fakat ben doğrudan kullanmak istiyorum, herhangi bir uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız web.telegram.org sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Telegram Nasıl Kullanılır ?

Telegram kullanabilmek için aşağıdaki linklerden uygulamaya giriş yapabilir veya indirdikten sonra uygulamayı açıp üye olarak hemen kullanmaya başlıyabilirsiniz, whatsapp ile benzer özelliklere sahiptir fakat daha kullanışlı, sınırsız ve özgürce paylaşımlar yapılabilmektedir, Bir çok yönden whatsapp'tan kat kat iyi bir uygulamadır, ayrıca telefon numaranızı hiç kimseyle paylaşmanıza gerek kalmadan telegram linki üzerinden veya kullanıcı adınız üzerinden iletişime geçebilme imkanı sağlayarak kullanıcıların gizliliği ön planda tutulmaktadır.

Erişim ve İndirme Linkleri

İnternet tarayıcılarından giriş için: https://web.telegram.org
Android işletim sistemleri için: https://telegram.org/dl/android
iPhone ve iPad sistemleri için: https://telegram.org/dl/ios
Windows phone işletim sistemleri için: https://telegram.org/dl/wp

Uygulama hakkındaki, yorum, görüş ve önerilerizi burada bizlerle ve tüm ziyaretçilerimiz ile paylaşabilir, sizlerde bir gruba sahipseniz veya herhangi bir grubun üyesiyseniz, grubunuzun linkini burada bizlerle paylaşarak listede yer almasını sağlıyabilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !