E-Devlet Dava Dosyası Sorgulama

0
Sitemizin bu sayfasında e-devlet dava dosyası sorgulama işlemi nasıl yapılır, sorgulama işlemi için neler yapmanız gerekir bu bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacağız, E-devlet kapısı üzerinden UYAP sisteminde kayıtlı davalarınız varsa bu davaların bilgilerini ve dava dosyalarının içeriklerini sorgulayabilirsiniz.
dava dosyası sorgulama, uyap dava dosyası sorgulama, yargıtay dava dosyası sorgulama
Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı varmı, varsa durumunu öğrenmek için artık yorulmanıza gerek yok, internetin olduğu her yerden dosyanızın durumunu öğrenebilmeniz mümkün, E-devlet kapısı üzerinden tüm bilgilere erişebilirsiniz.Sorgulama işleminin nasıl yapılacağını sizlere maddeler halinde anlatacağız.

E-Devlet Dava Dosyası Sorgulama Videolu Anlatım



Aşağıdaki bilgiler kafanızı karıştırabilir bu nedenle sizler için resmi e-devlet hesabının hazırladığı videoyu paylaşıyorum.Bu videoda sorgulama işleminin nasıl yapılacağı sizlere anlatılmıştır.Artık tüm bilgiler ve işlemler parmağınızın ucunda, internetin olduğu her yerden bu sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

E-Devlet Dava Dosyası Sorgulama İşlemleri

  1. www.turkiye.gov.tr adresine buradan giriş yapınız.
  2. Sağ üst kısımda yer alan giriş bölümünden T.C kimlik numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız.
  3. E-hizmetler bölümünde yer alan Kurum Hizmetleri kısmındaki Adalet Bakanlığı'na ait hizmetlerin yer aldığı Adalet kısmına tıklayınız.
  4. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı (UYAP) Hizmetleri bölümünde yer alan Dava Dosyası Sorgulama linkine tıklayarak, dosyanız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !