Türk Telekom TTNET Modem Şifresi

0
Evinize bağlattığınız internetinizin modem arayüzüne bağlanıp giriş bilgilerini düzenlemek veya internet bağlantınız ile ilgili ayarlar yapmak için Türk Telekom TTNET modem şifresi ile modeminize bağlanmanız gerekmektedir.
Türk Telekom TTNET modem şifresi

  1. Modeminizin tüm bağlantı işlemlerini yaptıktan sonra modemin arkasında yer alan wifi şifresi ile veya modem kutusu içerisinde yer alan bağlantı kablosunu modemin lan çıkışına ve bilgisayarınızın lan girişine takarak cihazınız ile modeminizin bir birine bağlanmasını sağlayın.
  2. İnternet tarayıcınıza 198.168.1.1 veya 198.168.1.2 yazıp enter tuşuna basın.
  3. Giriş alanına kullanıcı adı: admin şifre: turktelekom yazdıktan sonra giriş yapın.
Üst kısımdaki işlemleri yaptıktan sonra doğrudan modem arayüzüne bağlanmış olacaksınız, eğer üst kısımdaki şifreleri yazdığınız halde giremiyorsanız veya hatalı bilgi diyorsa modeminizde yer alan reset düğmesine tıklayarak modeminizi resetleyin halâ olmazsa admin - ttnet veya admin password gibi kullanıcıları deneyebilirsiniz.

Türk Telekom TTNET modem şifresi nedir, modeme nasıl giriş yaparım, modem arayüzüne bağlanamıyorum veya çeşitli sorunlar ile karşılaşıyorsanız alt kısımdaki yorum alanına sorununuzu yazarak gönderebilir ve sorunun çözümü konusunda yardım alabilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !