Revenge of Sultans Hileli Mod

6
Merhaba arkadaşlar revenge of sultans hileli mod ile sizlerleyiz, aşağıdaki bölümde oyun hakkında bilgiler vede tanıtım videosu yer almaktadır, Tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.Sizlere ücretsiz olarak sunduğumuz hile dosyası yardımı ile oyun içerisinde hiç bir şekilde para ödemeden hızlıca seviye yükseltebilecek sınırsız altına sahip olacaksınız.

Revenge of sultans hileli apk dosyası sürekli olarak güncellenmektedir, sayfamızı takip ederek yeni ve son sürüm hileli apk dosyasını indirebilirsiniz.
Arkadaşlar, oyunun yeni hileli versiyonu 13.02.2021 tarihi ile yenilenmiştir, indirmek için aşağıda yer alan download butonuna tıklamanız yeterli olacaktır, apk dosyanızı telefonunuza yükleyip gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Revenge of Sultans Hakkında;


Arap Peninsulasında, antik krallığın tahtını ele geçirebilmek için, dünyanın her tarafından gelen oyuncularla epik fantastik RTS MMO oyununda yarış. Sen, Lordum, bir sonraki kral olabilmek için en zor mücadelelere hazır ve bu topraklara bir daha huzuru getirebilme umuduyla.

Tahta gözünü dikenler hayal edebileceğinden çok daha fazla, stratejik davranmalı kaynaklarını ve birliklerini hızlı toplamalısın, bunun anlamı savaş demek bile olsa. En güçlü olabilme yolunda liderlik becerilerini ve diplomatik gücünü herkese gösterme zamanın geldi. Kimseye acıma.

Muazzam Arabistan Çölünü Keşfet
Çöl çok eğlenceli bir yer, aynı zamanda oldukça tehlikeli. Canavarları avla ve eğer çölü seviyorsan antik kalıntıları keşfet. İşe yarar şeyler arasında bir sürü kaynak bulacaksın. Ödüller kesinlikle kendini yorduğuna değecek.

Ne Kadar Fazla Kaynak O Kadar Problem
Bütün dünya izliyor. Düşmanların başarılarını mahvedecek şeyler arıyor. Böyle zamanlarda ittifaka ihtiyacın olacak zamanlar olacak. İttifak üyelerini dikkatlice seç, çünkü tahta giden yolda onlar çok önemli rol oynayacaklar. Taht Savaşı tek bir kişinin savaşı olamayacak kadar büyük.

ÖZELLİKLER

● Kaleni inşaa et, geliştir ve duvarlar, taretler ve Tuzaklarla kaleni koru.
● Kılıçlı askerler, Okçular, Deve Süvarileri, Mancınıklar ve diğer savaşçı ve aletlerden oluşan ordunu kur.
● Dünya çapında diğer oyuncularla savaş, onları yen ve kaynaklarını ele geçir.
● Gerçek-zamanlı strateji savaşları.
● Mükemmel ittifakı kurabilmek için diğer oyuncularla birleş.
● PvP savaşlara katıl ve diyardaki bütün Lordlar arasındaki gücünü göster.
● Taht savaşı için diğer gruplarla savaş ve düşmanlarından öcünü al.
● Ortadoğu savaşını yaşa ve tarihi yeniden öğren.

Destek:

Lord, eğer herhangi bir fikriniz var ise lütfen bize, bu mail adresi aracılığı ile yazın serviceros@onemt.com
Gizlilik Politikası: http://www.onemt.com/policy.html
Kullanım Şartları: http://www.onemt.com/terms.html

Oyunu kısaca tanıdıktan sonra şimdi gelelim bu oyunu hileli bir şekilde oynamaya aşağıda yer alan download linkindeki revenge-of-sultans-hileli-mod.apk adlı uygulamayı cihazınıza yükleyip oyuna kendi bilgileriniz ile bağlandıktan sonra sınırsız altın kasabilirsiniz bu sayede çok hızlı bir şekilde güçlenebilir ve hatta haritanın kralı siz olabilirsiniz.

Hileli mod tamamen zararsızdır ve içerisinde herhangi bir virüs vb. içerikler yer almamaktadır bu nedenle güvenle kullanabilirsiniz.Oyunu hemen indirmek vede oynamaya başlamak için aşağıda yer alan download bölümüne göz atabilirsiniz.

Download - Oyunu İndir

Download link: https://filesshare.co/IV/RevengeofSultans_v1.10.3_Mod.rar

Revenge of sultans hileli mod dosyasını üst kısıdaki linkten indirdikten sonra kurulum yapmak istediğiniz cihazın içerisine atınız ve ardından kurulumu başlatınız daha sonra ise oyuna kayıtlıysanız kayıtlı olduğunuz bilgiler ile değilseniz yeni bilgiler ile giriş yapın.

Oyunun yeni sürümü olan 1.10.3'in orjinal halini buraya tıklayarak indirebilirsiniz.Ayrıca oyun hakkındaki düşüncelerinizide sitemize yazarsanız seviniriz, sizlerin yapacağı yorumlar oyun yöneticileri tarafından dikkate alınmaktadır bunları lütfen unutmayalım.

Yorum Gönder

6 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Yükleyeceğim oyunların grafik özelliklerine herzaman dikkat ederim.Oyunun grafiği üzerinde çalışmalar yapmalısınız. Ayrıca oyunda üç boyutlu bir dövüş sahneleri olsa çok daha güzel olur. Oyunu şuanlık oynamıyorum. Ayrıca oyunda eğlenmek yerine maddiyat daha önde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen sizlere katılıyorum, Revenge of sultans'da maddiyat çok daha önde.

      Sil
  2. Paran varsa kralsın yoksa berduş gelen ezer giden ezer adil bi oyun değil zenginlerin oyunu resmen

    YanıtlaSil
  3. Yav kardeşim ben yaptımda linki gogulda dosyayı indirdim sonra alttaki butona bastım play stordan güncelle dedi güncelledim ama bir şey olmadı lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !