Free IPTV 2021 ( Full Paket ) 1 Yıllık

0

 Merhaba arkadaşlar harika bir kampanya ile sizlerleyiz, sponsorumuz poyrazmedia herkese 1 yıllık full paket bedava iptv hediye ediyor, aşağıdaki şartları yerine getiren herkes 1 yıllık free iptv kazanma şansı elde ediyor, sadece bir kaç dakikanızı ayırarak yapacağınız bu işlem sayesinde sizlerde bu kampanyadan yararlanabilirsiniz, şimdi sırasıyla yapmanız gereken işlemleri aşağıda sizlere yazalım.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda google arama motorunda en çok aranan kelimelerin başında free iptv, trial iptv, bedava iptv, ücretsiz iptv gibi kelimeler geliyor bizlerde bunun üzerine bir kampanya yaparak herkese 1 yıl boyunca ücretsiz olarak içerisinde binlerce kanalın, güncel film ve dizilerin yer aldığı, tüm canlı maçları ücretsiz izleyebileceği bir iptv üyeliği verelim dedik bunun karşılığında ise sponsorumuzun mobil uygulamasını indirip 5 yıldız vermeniz ve instagram hesabını takip etmeniz yeterli olacaktır.

Free IPTV 2021

Free IPTV 2021 ( Full Paket ) 1 Yıllık Nasıl Alınır

  1. https://www.instagram.com/poyraz.media/ bu linke tıklayarak instagram'dan poyraz.media hesabını takip edin.
Üst kısımdaki her iki işlemi yaptıktan sonra google play'den yorum yaptığınız mail adresi ile adınızı instagram üzerinden poyraz.media hesabına göndermeniz yeterli olacaktır. Mesaj atarken aşağıdaki örnekteki gibi atarsanız seviniriz, daha hızlı ve kolay geri dönüş için önemlidir.

Örnek mesaj: İnstagram adresinden poyraz.media hesabına mesaj atarken;

free iptv için mobil uygulamayı indirdim ve poyrazsahin@gmail.com mail hesabı ve  Poyraz Şahin adı ile yorum yaptım.


Mesajınız incelendikten sonra en geç 1 iş günü içerisinde sizlere free iptv üyeliğiniz açılarak teslim edilecektir, üyelikler tek kişiliktir ve her mail adresi ile yeniden başvuruda bulunabilirsiniz, bu işlem tamamen ücretsizdir ve alınan hesapların kötüye kullanıldığı tespit edildiği taktirde iptal edilebilir, Örnek olarak bizden aldığınız hesapları satmaya kalkarsanız veya canlı yayın yapmak için kullanırsanız bunlar sistemde tespit edildiği taktirde anında aldığınız hesaplar devre dışı bırakılır.

1 yıllık bedava iptv kampanyasından kendiniz, arkadaşlarınız, aile bireyleriniz ayrı ayrı kendi mail hesapları ile kayıt oluşturabilirler.Tüm soru, görüş ve önerileriniz için bizlere her zaman instagram adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !