Windows Güncelleme VirtualBox Hatası [ÇÖZÜM]

0

 Merhaba, bilgisayarına format atmak isteyen veya güncelleme yaparken "Windows 10 ile uyumlu olmadığından bu uygulamayı şimdi kaldırın" hatası alıyorsanız aşağıda yer alan çözüm işlemini uygulamanız gerekmektedir, bu hata ile karşılaşan bir çok kullanıcı bilgisayar'dan denetim masasına giriş yaparak programlar'dan kaldırmayı denemekte ve bu programın orada yer almadığı için kaldıramamaktadır, aslında VirtualBox adlı bu eklenti bazı programlar ile birlikte bilgisayarınıza kurulmaktadır bu nedenle yapmanız gereken birlikte yüklendiği programı kaldırmak olacaktır.

Windows Güncelleme VirtualBox Hatası [ÇÖZÜM]

VirtualBox Nasıl Kaldırılır?

Bu program genelde app player programları tarafından kullanılmaktadır eğer denetim masasın'da bu programı bulamıyorsanız o halde, LD Player, Bluestacks VB. programlar var ise tek tek kaldırarak, güncelleme işlemini tekrar deneyebilirsiniz.

Windows Güncelleme VirtualBox Hatası [ÇÖZÜM]

Sizde format veya güncelleme esnasında üst kısımdaki hatayı alıyorsanız, Denetim Masasına giriş yaparak Program Ekle kaldır bölümünden LD Player, Bluestacks VB. android programlarını kaldırıp daha sonra "Yenile" butonuna tıklayarak güncellemeyi devam ettirebilirsiniz.

Bu sorunun başka bir çözümü varsa aşağıdaki yorum alanına yazarak, aynı sorun ile karşılaşan ziyaretçilerimize destek olabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !