Eczaneden Aldığım İlaçları Nasıl Görebilirim?

0
Merhabalar 25.02.2021 tarihi itibariyle güncellenen bu makalemizde eczaneden aldığım ilaçları nasıl görebilirim, e-devlet ilaç sorgulama nasıl yapılır ve daha önce yazdırdığım ilaçları bulabilirmiyim, eski kullandığım ilaçların isimlerini öğrenebilirmiyim, kullandığım ilacın adını nereden öğrenebilirim gibi sorularınızın cevabını yanıtlayacağız.

Eczaneden Aldığım İlaçları Nasıl Görebilirim ?

Eczaneden Aldığım İlaçları Nasıl Görebilirim ?

Bir çoğumuz bazı nedenlerden dolayı doktora gider ve muayene sonucunda gerekiyorsa bazı ilaçlar kullanırız fakat bu ilaçların isimlerine hiç dikkat etmediğimiz için daha sonra lazım olduğunda veya aynı ilacı yazdırmak istediğimizde bu ilacın tam ismini öğrenmemiz gerekmektedir ve bu işlem artık e-devlet farkı ile çok kolay vede sizlerde e-devlet şifreniz ile birlikte sisteme giriş yaparak daha önce kullanmış olduğunuz ilaçları ve tarihlerini hatta reçete numaralarını öğrenebilirsiniz.

Yapılması gereken işlemleri alt kısımdaki bölümde sizler için sırayla yazdım, söylediklerimi sırasıyla yaparak sizlerde ilaç listesine ve hatta Reçete No, Reçete Tarihi, Sağlık Tesisi, Doktor Adı, Eczane Adı, İlaç Adı, Kutu Adet, Doz, Periyot, İlaç Alım Tarihi, Doz Bitiş Tarihi gibi tüm bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

Ben uzun uzun okuyamam doğrudan erişim likini ver gireyim bakayım diyorsanız alt kısımdaki ilaç kullanım süresi sorgulama linkine tıklayınız.


Eczaneden Aldığınız Tüm İlaçları Hemen Öğrenin

  • E-devlet sitesine buraya tıklayarak giriş yapınız.
  • Siteye giriş yaptıktan sonra e-devlet şifreniz ile giriş yapınız.
  • Hizmetler bölümünden Sosyal Güvenlik Kurumu'na giriş yapınız.
  • Sosyal güvenlik kurumu hizmet listesinde yer alan 8. sıradaki 4A/4B/4C İlaç Kullanım Süresi Sorgulama seçeneğine tıklayınız.Aşağıdaki resimde hangi seçeneğe tıklamanız gerektiği gösterilmiştir.

4A/4B/4C İlaç Kullanım Süresi Sorgulama seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza bir ekran açılacaktır ve bu ekranda eğer sorgulama yaptığınız tarih içerisinde ilaç kullanıyorsanız onlar görünecektir eğer güncel olarak ilaç kullanmıyorsanız "Şuan kullandığınız bir ilaç bulunamamıştır" uyarısı verecektir.

Üst kısımdaki resimdede gösterilen tüm ilaçların listesi adlı seçeneğe tıklayarak daha önce kullanmış olduğunuz ve eczaneden aldığınız tüm ilaçları ve diğer tüm ayrıntıları görüntüleyebilirsiniz.Bu konu ile ilgili daha fazla bilgi almak için sorunlarınızı alt kısımdaki yorum alanına yazabilirsiniz.



Eczaneden aldığım ilaçları nasıl görebilirim, e-devlet ilaç sorgulama nasıl yapabilirim, bugüne kadar hangi ilaçları kullandım yada hangi doktor bana hangi ilacı ne zaman yazmış diyorsanız ve bir türlü nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız üst kısımdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.Konu ile sormak istediklerinizi yorum alanına yazarak bizlere sorabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !