2021 Ücretsiz Backlink Listesi

1
Merhaba blogarsi.com’un çok değerli takipçileri; Bu makalemizde sizlere sitenizin değerini yükseltecek ücretsiz backlink listesi hazırladık, Sitenizin trustrank'ı nı yani güven puanını vede google sıralamasını etkileyecek harika bazı linkler paylaşıyoruz, Sizlerle paylaşmış olduğumuz sosyal ağ tarzı sitelerden alacağınız backlinkler sitenizi doğrudan etkileyecek vede sitenizin değerine değer katacaktır.
2018 Ücretsiz Backlink Listesi
2017 yılı itibariyle yayın hayatına başlayan bir sözler sitesi olarak bizler blog paylaşımları ile geniş kitlelere hitap etmeyede gayret göstereceğiz, bu bloğumuzu'da site sahipleri için hazırladık, umarız burada yaptığımız paylaşım sizlerin işine yarar.



Güncellenen google algoritması ile bir çok backlink sitesini listeden kaldırdık, Eskiden çok kaliteli diye link almış olduğumuz siteler 2021 yılı itibariyle kalitesini kaybetti vede google'dan kötü puan aldı buda sizlerin sitesini olumsuz olarak etkileyeceğinden yeni vede kaliteli siteler ile tanışmanızın zamanı geldi, Aşağıda sizlerle paylaşmış olduğumuz backlink sitelerine giriş yapıp üye olduktan sonra profillerinize kendi sitelerinizin linki eklemeniz yeterli olacaktır fakat bu işlemi yaparken zamana yaymanız siteleriniz için olumlu etki yaratacaktır.



Unutulmamalıdırki sadece dışardan link almak sitenizi kaliteli hale getirmeye yetmez, dışardan link alırken sitenizide sürekli olarak güncellemeli ve özgün olarak yazılmış kaliteli makaleler ile donatılmalıdır, Sitenizin özgün paylaşımlarla dolu olması o sitenin daha kaliteli bir hale gelmesini sağlıyacak en önemli etkinliklerin başında gelmektedir.Dışardan link alırken aşırıya kaçmamaya vede zamana yaymaya özen gösterilmelidir aksi halde sitenin kalitesini yükselteyim derken yerle yeksan bir hale getirebilirsiniz.


Sitenizde yapacağınız doğru güncellemelerden google'nin haberdar olması vede bu doğrultuda emin adımlarla ilerlemeniz halinde siteniz hızla yükselmeye başlıyacak vede emeklerinizin karşılığını almaya başlıyacaksınız, Sizlere verdiğimiz linklere sitenizi eklerken aynı anda sitenizide güncel içeriklerle donatarak ilerlemenizin etkilerini pek kısa zaman içerisinde görmeye başlıyabilirsiniz.


Konuyu daha fazla uzatmadan 2021 yılı için özenle seçmiş olduğumuz siteleri sizlerle paylaşalım, Sizlerle paylaşmış olduğumuz tüm siteler tarafımızca test edilmiş ve kullanılmakta olduğumuz sitelerdir, facebook veya gmail adresleriniz ile üye olduktan sonra profil ayarları bölümünden web site alanlarına sitelerinizi ekleyebilirsiniz.



Buyurun arkadaşlar 2021 ücretsiz backlink siteleri ve 2021 backlink listesi tek tek kayıt olarak backlink alabilirsiniz. Herhangi bir aksamaya sebebiyet vermemek adına link alınan uzantıyla birlikte veriyoruz.


2021 Ücretsiz Backlink Listesi


http://quup.com/

http://www.peplr.com/

http://www.foodspotting.com/

https://flipboard.com/

https://del.icio.us/

https://storify.com/

http://visual.ly/

https://soundcloud.com/

https://giphy.com/channel/

https://about.me/

Son olarak blogarsi.com sitesi'de sizlere ücretsiz backlink alma imkanı sunmaktadır, sitemizde yer alan paylaşımların altına "Ad/Url" özelliği ile yorum yaparak sitenizi ekleyebilir vede doğrudan backlink alabilirsiniz.

Bu makalemizde 2021 yılının ücretsiz backlink listesi ile sizlere faydalı olmaya çalıştık, Blog bölümümüzden diğer paylaşımlarımıza göz atabilir veya sitemizin ana sayfasına dönüş yaparak tüm içeriklerimizi inceleyebilirsiniz yada hemen alt kısımdaki yorum alanına düşüncelerinizi paylaşabilir vede doğrudan backlink alabilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !