Windows 10 Performance Edition İndir

0

 Windows 10 performance edition, performans olarak geliştirilmiş oldukça hızlı bir sistemdir, oyun severler ve bilgisayarlarından yüksek performans elde etmek isteyenler için heryerde aranan özel bir iso dosyasıdır, Sitemiz üzerinden 32Bit ve 64Bit sürümlerini indirebilirsiniz.En iyi formatlık performans iso dosyasıdır.Günlük kullanımlarınız için ideal bir işletim sistemidir, tüm işlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Windows 10 Performance Edition İndir

Performance edition iso dosyasının içerisinde Windows 10 PRO,Windows 10 Home Edition,Windows 10 Home Single Language işletim sistemleri yer almaktadır.

Sistem tarafından standart olarak yüklü olan uygulamalar ve mağaza silinmiştir. Net frameworks 3.5 aktif, DiretcPlay aktif eski oyunlar için özellikle, One Drive UAC Defender devre dışı olarak ayarlanmıştır, Dileyen aktif edebilir. Sahiplik Al özelliklidir, Legacy UEFİ DVD USB Ve Normal Kurulum için uygun ESD Sıkıştırma içermez,dvd sığar RUFUS  Yada DVD Tools nero gibi programlarla yazıp kurabilirsiniz.Format atmanız için gerekli olan DVD veya USB cihazınızı hazırlayabilmek için öncelikle aşağıdaki bölümden işletim sisteminize uygun olan iso dosyasını indiriniz.

Windows 10 Performance Edition İndir

32Bit: https://turbobit.net/i1v1gmsj4hhn.html

64Bit: https://turbobit.net/ctn73ava1e1j.html

Alternatif 32Bit: https://racaty.net/cd7x5idznuog

Alternatif 64Bit: https://racaty.net/wdgrnm1li208

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !