Google Adsense Code Converter

0
Google adsense code converter; Bir çok blogger'ın ve blogger tabanlı site sahiplerinin ihtiyacı olan bu converter aracı ile adsense kodlarınızı bloggera uyumlu hale getirebilirsiniz.Blogger yazı içi reklam eklemek isteyenler ve sitelerine adsense kodu eklerken hata alan site sahipleri sizler için hazırladığımız bu araç kodları bozmadan blogger'da kullanabilmeniz için uygun hale getirmektedir.

code converter, blogger code converter, adsense code converter, adsense code converter


Converter aracını kullanmak için öncelikle alt kısımda yer alan "Clear" butonuna tıklayıp alanı temizleyiniz, kod buraya eklenecek yazsı silinecektir bu işlemin ardından Google Adsense'den almış olduğunuz reklam kodunuzu temizlenmiş alana yapıştırıp "Convert" butonuna tıklayınız.

Google Adsense Code Converter

Convert butonuna tıkladıktan sonra reklam kodlarınız blogger için uygun hale gelmiş olacaktır, Convert edilmiş olan kodları kopyalayıp blogger tabanlı web sitenizin yazı içlerine rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Google adsense code converter kod düzenleme aracı blogger'da yazı içi reklam ekmek isteyenler için en önemli araçlardan birisidir.Blogger yazı içi reklam eklemek isteyenler kodlarını düzenlemeden eklediklerinde hata almaktadır fakat burada düzenledikten sonra reklamları rahatlıkla ekleyebilirler.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !