En İyi Ücretsiz Blogger Temaları İndir

0
Blogger; Web geliştiriciliği hayatına ilk adım atan yada blog sahibi olmak isteyenlerin ilk durağıdır.Günümüzde bir çok kategoride paylaşımların yapıldığı milyonlarca blog yer almaktadır.Google'nin blogger.com adı altında sunduğu bu ücretsiz hizmet sayesinde milyonlarca kullanıcı hem para kazanmış hemde web alanında tecrübe sahibi olmuşlardır.

blogger, blogger tema indir, en iyi ücretsiz blogger temaları, ücretsiz blogger temaları, seo dostu blogger temaları

blogarsi.com ailesi olarak siz değerli blogculara en iyi ücretsiz blogger temaları indirme fırsatı sunuyoruz, sizler için özel olarak seçtiğimiz ve kaltesine önem vererek tek tek incelediğimiz bu temalar ile blog hayatına dahada farklı bir açıdan bakmaya başlıyacaksınız.

Ücretsiz ve Kaliteli Blogger Temaları

Sizlerde en iyi ücretsiz blogger temalarını, bedava blogger temalarını, seo dostu blogger temalarını ve açılış hızı yüksek blogger temalarını arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir, bizler hepsini sizler için araştırdık ve burada bir araya getirdik.Hadi bakalım şimdi konuyu daha fazla uzatmadan bloğumuzun görünümünü ve kalitesini değiştirecek harika temalara geçelim.

Burada yer alan tüm temalar mobil uyumlu blogger temaları olarak bilinen responsive blogger temalarıdır ve tüm cihazlarda harika bir görünüme sahiptirler, indirdiğiniz temayı kullanmadan önce mobil versiyonunuda test edebilirsiniz.

Revoltify Blogger Teması

İlk temamızın adı Revoltify.Oldukça başarılı bir çalışmanın ürünü, şık tasarımı ve minimalist bir yapıya sahip blogger teması.Sağ bölümde sidebar alanı yer almaktadır. Footer bölümünde üç sütunlu bir yapıya sahip. Sidebar bölümünde sosyal medya hesaplarınıza bağlantı verebilmeniz için tasarlanmış sosyal ağ bölümü yer almaktadır. Yine burada yer alan bileşen sayesinde son yazıları ve yorumları sekmeli bir şekilde gösterebilirsiniz. Temaya adsense ve diğer reklamları kolayca ekleyebilmeniz için kullanabileceğiniz bileşenler de eklenmiş durumda.

Mdfostrap Blogger Teması

MDFOSTRAP material design ilkelerine göre dizayn edilmiş oldukça şık ve kullanışlı bir tema.Genelde teknoloji bloggerları tarafından kullanılmaktadır, Blogger kullanıyor olsaydım diyen site sahiplerinin blogger temaları içinden kesinlikle ilk seçeneklerimden biri bu tema olurdu. Hali hazırda bende 2 adet sitemde kullanmaktayım.2 sütunlu yapıya sahip olan temanın içerdiği açılır menü oldukça kullanışlı. Sosyal medya hesaplarınıza bağlantı verebileceğiniz ikonlar ve yazıların paylaşılmasını sağlayan ikonlar unutulmamış. Temanın sidebar bölümünde sunulan popüler yazılar ve kategoriler bileşenlerinin tasarımıda beğenebileceğiniz bir şekilde tasarlanmış.
Mdfostrap Blogger Teması İndir, Blogger Tema İndir, Ücretsiz Blogger Temaları




Blogmag Blogger Teması

Blogmag modern görünümü ile bir çok site için uygun yapıya sahip blogger temalarından birisidir. Sekmeli bir şekilde içeriklerinizi göstermenize olanak sağlayan widget ve sosyal medya hesaplarınıza bağlantı verebileceğiniz şık sosyal medya ikonlarıda tema içerisinde bulunmaktadır. Yazıların altında incelenen yazının facebooktwitter, google plus ve diğer sosyal ağlar'da paylaşılmasını sağlayan bağlantılar eklenmiş durumda. Temanın renkleri ve fontları üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapabilme imkanına sahipsiniz fakat kullanıma sunulan hali oldukça şık ve değişiklik yapmadan da kullanabilirsiniz.
Blogmag Blogger Teması, blogger tema indir, ücretsiz blogger temaları, bedava blogger temaları, responsive blogger temaları


Addiction Blogger Template

Addiction arama motoru dostu SEO açısından oldukça başarılı bir blogger teması olarak bilinmektedir.Temada sosyal ağ paylaşım ikonlarına yer verilmiştir. Responsive blogger temalar arayanlar için tavsiye edebileceğim en kaliteli temalar arasında yer almaktadır bu temayıda mutlaka denemenizi öneriyorum.
addication blogger template, seo dostu blogger teması, responsive blogger teması, ücretsiz blogger teması


Timeline Blogger Teması

Blog yazılarınızı Timeline blogcular için farklı bir tasarıma sahip temalardan birisidir, paylaşımlarınızı zaman çizelgesi yada bir diğer adı ile zaman tüneli şeklinde göstermenizi sağlamaktadır.Basit ama oldukça kullanışlı yapısı ile bloggerlar tarafından tercih edilmektedir.
timeline blogger teması, seo dostu blogger teması, responsive blogger teması, ücretsiz blogger teması


Loveria Blogspot Teması

Kadınlara yönelik tasarlanmış temalardan birisi olan Loveria renkleri ve tasarımı ile bayan blogcuların beğeneceği bir temadır ve günümüzde moda blogcuları tarafından oldukça tercih edilmektedir.Sizlerinde moda ve güzellik tarzı bir blog açma düşünceniz varsa bu temayı tercih edebilirsiniz.
Loveria blogspot teması, seo dostu blogger teması, responsive blogger teması, ücretsiz blogger teması


FlatMag Blogger Magazine Template

Magazine stili ücretsiz bir blogger teması. Tema bir çok farklı kategoride kullanılabileceğiniz bir şekilde dizayn edilmiştir. Blogger şablonunun renk düzenini beğendim ve sosyal medya paylaşım ikonları gibi özellikler temaya artı puan katmaktadır.

Flatmag blogger magazine template, seo dostu blogger teması, responsive blogger teması, ücretsiz blogger teması


  Download |  Demo

Lycoris İmage Gallery Blogger Template

Lycoris tek sütunlu tasarımı ile fotoğraf ve duvar kağıtlarının paylaşılacağı fotoğraf galerileri için oldukça uygun bir tasarıma sahiptir.Fotoğraf teması ve duvar kağıtları üzerine bir site kurmayı düşünüyorsanız bu temayı mutlaka denemenizi öneriyoruz.

Lycoris blogger magazine template, seo dostu blogger teması, responsive blogger teması, ücretsiz blogger teması



Masign Responsive Blogger Teması

Masign oldukça başarılı responsive blogger teması olarak listemizdeki yerini almaktadır. Material design temalar denince ilk akla gelebilecek türden bir yapıya sahiptir ve bu ilkeler üzerine oluşturulmuştur.Temanın sidebar bölümünde yazılarınızı, yorumları sekmeli bir bileşen içinde gösterebiliyorsunuz. Temanın header bölümündeki ikonlarla ulaşılabilen menüler oldukça kullanışlı.

masign responsive blogger template, seo dostu blogger teması, responsive blogger teması, ücretsiz blogger teması



CoolMag Magazine Template

CoolMag; Haber, magazin ve teknoloji üzerine paylaşımların yapılacağı siteler için tasarlanmış, mobil uyumlu temalardandır.Temada sosyal ağ butonları yer almakta ve shortcode kodları bulunmaktadır ayrıca üst menüde ise CSS kodlarının nimetlerinden faydalanarak oldukça şık bir görünüme imza atılmıştır.

CoolMag responsive blogger template, seo dostu blogger teması, responsive blogger teması, ücretsiz blogger teması



Gridz

Bu temada yazılar 3 sütunlu bir ızgarada gösterilir. Temanın üst bölümünde ise oldukça şık bir slider yer almakta. Temanın tasarımı, renk seçimi ve kullanılan efektler çok başarılı.

Gridz Blogger Template



Minimalist & Responsive blogger temaları

Minimal blogger teması

Minimal adının hakkını verecek sadelikte özenle tasarlanmış bir blogger teması. Temanın menüsü ve sosyal ağ ikonları en üst header kısmına eklenmiş ve sidebar bölümünede hakkında bölümü için bir widget alanı oluşturulmuştur bu alanda gösterilmek üzere resim ve video ekleme özelliği bulunmaktadır.

Minimal blogger teması, ücretsiz blogger teması, bedava blogger teması




Pratico

Themexpose tarafından tasarlanan ve görselliği ön plana çıkaran tasarımlardan birisidir.Ana bölümde yer alan son yazıların thumbnail görseli oldukça büyük boyutlu gösterilmektedir ve bu alanda yazı içerisine eklenen videolarda çıkmaktadır.


pratico minimal blogger template, bedava blogger teması, ücretsiz blogger teması, minimal temalar


Demo | İndir 


NewsPress

NewsPress Fabthemes’in WordPress için tasarlanmış olduğu temanın blogger versiyonu olarak listemizdeki yerini almaktadır.Ben sadeliğe önem verenlerdenim diyorsanız hiç düşünmeden indirip hemen kullanmaya başlıyabilirsiniz.

NewsPress Blogger Teması


Demo | İndir 


Silverlight

Serif fontları ile tasarlanan, oldukça basit görünümü ile not defterini andıran sade temalardan birisidir, yazarlar ve sayfa açılış hızına önem verenler tarafından tercih edilebilir fakat eğer sitenizin açılış hızının yüksek olmasını istiyorsanız temada olduğu gibi görsel içeriklere pek fazla önem vermemeniz gerekmektedir.

Silverlight Blogger Teması


Demo | İndir 

Minima Colored

Minima Colored iki sutunlu haber ve magazin tarzı paylaşımların yapılacağı siteler için tasarlanmıştır, google adsense için özel olarak ayarlanmış reklam alanları, sosyal ağ hesaplarınızı tanıtabileceğiniz sosyal ağ ikonları ve ziyaretçilerinizin içeriklerinizi paylaşabileceği sosyal ağ ikonları yer almaktadır.Responsive tasarımlara önem verenler içinde idealdir.

Minima Colored blogger teması, responsive blogger tema, ücretsiz blogger tema,

Demo | İndir 

Vienna Lite

Vienna lite üç adet menüden oluşan bir yapıya sahiptir, ana men dropdown özelliği ile desteklenmiştir.Sitenizde yer alan son yazıları  ve son yorumları sekmeli bölümde gösterebilirsiniz.

Vienna Lite blogger teması, ücretsiz blogger temaları, seo dostu blogger temaları,

Demo | İndir 

Vienna Lite 2

Bir üstte yer alan Vienna temasının farklı bir versiyonu olarak karşımıza çıkmaktadır, Diğer temaya nazaran farklı bir menü görünümüne sahiptir, Temada son yazılarda gösterilen thumbnail özelliğinde ise daha küçük görsellere yer verilmiş ayrıca diğer temada sidebarda yer alan sekmeli widget özelliğide kullanılmamıştır.

Vienna Lite 2 blogger teması, ücretsiz blogger temaları, seo dostu blogger temaları, free blogger template


Demo | İndir 

Phantom

Phantom basit fakat oldukça gelişmiş temalardan birisidir, haber ve magazin sitelerinde kullanabilirsiniz.İlk bakışta sade olarak görünsede aslında bir çok özelliği içerisinde barındırmaktadır.Temada özelleştirilebilir footer alanı, iki adet menü, sosyal ağ ikonları, sekmeli sidebar alanı ve benzer yazılar özelliği bulunmaktadır.

Phantom blogger teması, blogger magazin teması, blogger haber teması, ücretsiz blogger temaları




Bizlere destek olmak ve sitemizi geliştirmek için sizlerin önerilerine ihtiyacımız var yorumlarınız ile bizlere destek olursanız seviniriz.

En iyi ücretsiz blogger temaları indirme sayfamızın burada sonuna geldik, bu sayfayı favorilerinize eklemeyi mutlaka unutmayın, sitelerimizde kullandığımız ve sizler için test ettiğimiz en kaliteli temaları yine bu listede bulabilirsiniz, liste sürekli olarak güncellenecektir.Burada yer almasını istediğiniz ve diğer blogcuların faydalanmasını istediğiniz temalar varsa bizlere gönderebilirsiniz, aşağıdaki yorum alanına düşüncelerinizi, önerilerinizi ve fikirlerinizi yazarak bizlere destek olabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !