Adsense'den Para Nezaman Ödenir ?

0
Sizlerde yeni bir siteye sahipseniz ve sitenizde adsense reklamları ile para kazanıyorsanız, adsense'den para ne zaman ödenir sorusunun cevabı mutlaka sizinde işinize yarıyacaktır.Adsense reklamları ile kazandığınız parayı çekmek için ödeme ayarlarını yapmanız gerekmektedir.Bu konu ile ilgili gerekli bilgiler alt kısımda yer almaktadır.
Adsenseden kazandığım parayı nasıl çekerim, adsense reklam geliri nasıl çekilir, adsense paramı ne zaman öder,

Adsenseden kazandığım parayı nasıl çekerim, adsense reklam geliri nasıl çekilir, adsense paramı ne zaman öder diye merak ediyorsanız bu soruların cevabına hemen geçelim.Oldukça basit bir şekilde bir kaç dakikada ayarları yapıp paranızın hesabınıza yatırılmasını bekleyebilirsiniz.


Adsense'den Para Nezaman Ödenir ?

  • Öncelikle adsense hesabınız'da yer alan ödemeler kısmındaki bölümleri kendinize uygun ve doğru bir şekilde ayarlamanız gerekmektedir.
  • Ayarlar bölümünde yer alan Ödeme hesabı kısmındaki "Ödeme Planı" seçeneğini'de size en uygun şekilde düzenleyebilirsiniz, Burada ödeme eşiği yer almaktadır ve minimum 200₺ olarak ayarlanmıştır, ödeme eşiğini 200₺'nin altına düşüremezsiniz fakat yükseltebilirsiniz birde ödeme günlerini erteleyebilir yada uzatabilirsiniz.
  • Ödeme Profili önemlidir buradaki bilgiler ile banka bilgilerinizin uyması gerekmektedir bu nedenle gerçek bilgilerinizi buraya eklemeniz gerekmektedir.
  • Ödeme planı ve profili ayarlarını yaptıktan sonra sıra geldi en önemli işleme tabikide banka hesap bilgilerinizi girmeye, Ödemeler bölümünden "Ödeme Yöntemlerini Yönetin" seçeneğine giriş yaparak buradaki "Ödeme Yöntemi Ekleyin" seçeneğine tıklayıp ödemelerinizi alacağınız banka hesap bilgilerinizi girebilirsiniz.
Ödemelerinizi almanız için gerekli olan işlemler bu kadar arkadaşlar, eğer ödeme eşiğiniz 200tl'de sabit olarak duruyorsa kazandığınız reklam geliri 200 ve üzerine çıktığı anda ödeme işleminiz başlatılır ve ödeme eşiğini geçtiği günden itibaren 1 ay içerisinde paranız hesabınıza aktarılır.

Adsense ödeme işlemleri hakkında sormak istediğiniz tüm sorularınızı alt kısımdaki yorum alanına yazabilir ve bizlerden bilgi alabilirsiniz.blogarsi.com ekibi olarak siz değerli site sahiplerine bol kazançlar dileriz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !