VLC Media Player Türkçe Full İndir

0
VLC media player veya VideoLAN, en kaliteli video oynatıcı yazılımlarının başında gelmektedir.1 Şubat 2001 tarihinde ve C, C++, Cocoa, Objective-C programlama dilleri ile yazılmıştır, Ek bir çözücü paketi yüklemeye gerek kalmadan çok fazla video ve ses dosyasını oynatabilmektedir.VLC media player kullanım ve görünüm açısından oldukça basit kullanışlı bir yapıya sahiptir.

vlc media player indir, vlc media player full indir, vlc media player türkçe indir, vlc media player android indir

VLC Media Player Özellikleri


  •  Herşeyi oynatır - Dosya, Disk, Web Kamerası, Aygıt ve Akış.
  •  Çoğu kodlayıcı/çözücüyü ek kodlayıcı/çözücü paket gerektirmeden oynatır - MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3...
  •  Tüm platformlarda çalışır - Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android ...
  •  Tamamen Özgürdür - casus yazılım, reklam ve kullanıcı izlemesi yoktur.
  • Düzenlenebilir - Dış görünümler edinebilir, VLC dış görünüm düzenleyici ile düzenleme yapabilir ve eklentiler kurulabilir

Programın desteklediği formatlar; 

Video: MPEG-1/2, DivX® (1/2/3/4/5/6), MPEG-4 ASP, XviD, 3ivX D4, H.261, H.263 / H.263i, H.264 / MPEG- 4 AVC, Cinepak, Theora, Dirac / VC-2, MJPEG (A / B), WMV 1/2, WMV 3 / WMV-9 / VC-1, Sorenson 1/3, DV, On2 VP3 / VP5 / VP6, Indeo Video v3 (IV32), Gerçek Video (1/2/3/4).

Müzik: MPEG Katman 1/2, MP3 - MPEG Katman 3, AAC - MPEG-4 part3, Vorbis, AC3 - A / 52, E-AC-3, MLP / TrueHD> 3, DTS, WMA 1/2, WMA 3, FLAC , ALAC, Speex, Musepack / MPC, ATRAC 3, Wavpack, Mod, TrueAudio, APE, Gerçek Ses, Alaw / µlaw, AMR (3GPP), MIDI, LPCM, ADPCM, QCELP, DV Ses, QDM2 / QDMC, MACE.

DVD: DVD, Metin dosyaları (MicroDVD, SubRIP, SubViewer, SSA1-5, SAMI, VPlayer), Altyazılar, Vobsub, Evrensel Altyazı Formatı (USF), SVCD / CVD, DVB, OGM, CMML, Kate. ID3 etiketleri, APEv2, Vorbis yorumu.

VLC Media Player Türkçe Full İndir



Üst kısımdaki indirme linkleri VideoLAN resmi internet sitesine aittir, programın full türkçe yama sürümünü aşağıdaki bölümden direkt indirebilirsiniz.

Türkçe Yamalı: https://cloud.mail.ru/public/3Dfr/F4HErj585


VLC Media Player hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için buraya tıklayarak programın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.Program kurulum ve kullanımı hakkında sorunlar yaşıyorsanız aşağıdaki yorum alanına soru ve sorunlarınızı yazabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !