CSGO Wall Hack 2021

0

Merhaba değerli csgo oyuncuları sizlere harika bir hile paylaşacağız, CSGO Wall Hack adlı bu hile sayesinde rakiplerinizi görebilecek ve onları etkisiz hale getirmek sadece tek bir atışınıza bakacak, hile tamamen güncel ve tarafımızca test edilmiştir. Hile içerisinde otomatik nişan gibi ekstra özellikler yer alsada bizler bunları kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz, Tek kullanmanız gereken CSGO ESP Wall Hack'tir bir diğer adı ile duvardan görme hilesi olarakta bilinmektedir.Aşağıda yer alan indirme bölümünden hilenin en son ve güncel sürümünü indirip hemen kullanmaya başlıyabilirsiniz.

CSGO Wall Hack 2021

Hile aktif edildiği zaman üst kısımda yer alan görseldeki gibi oyucular neonlu bir şekilde işaretli olarak göreceksiniz.Yeni sürüm hileyi indirmek için aşağıda yer alan indirme linkine tıklayarak hileyi indirin ve ardından kurulum yönergelerini takip edin, Kurulumu ve Kullanımı oldukça basit sadece bir kaç saniye içerisinde hileyi aktif hale getirebilirsiniz.

CSGO Wall Hack 2021 İndir

Link 1: https://gofile.io/d/er8ZjR

Link 2: https://dosya.co/gzye6suqw5y4/CSGO-WallHack-Blogarsi-Com.rar.html

Link 3: https://mega.nz/file/Qxt3maCb#1svraJIAekF5YwaS4ZhOdf9CBFgdiON6mtYo0V0JabY

Link 4: https://filebin.net/h557kaomj7cez4so/CSGO-WallHack-Blogarsi-Com.rar?t=x971hhoz

Linklerde herhangi bir reklam veya dosyada şifre bulunmamaktadır, blogarsi.com ailesi olarak bizler tüm paylaşımlarımızı hızlı bir şekilde indirebilmeniz adına şifre veya reklam koymamaktayız.

CSGO Wall Hack Kurulum Yönergeleri

Hilenin düzgün bir şekilde ve sorunsuz çalışması için aşağıdaki kurulum yönergelerini takip ediniz.Oldukça basit olan bu programı kullanamadım veya çalıştıramadım diyen arkadaşlar lütfen söylenenleri yapın yeter 2 saniye içerisinde oyuna girmiş ve hileyi açmış olacaksınız.

  1. Üst kısımdaki linklerden hile dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirdiğiniz rar dosyasını masa üstüne bir klasör içerisine çıkartın.
  3. CSGO'ya giriş yaparak oyunu başlatın.
  4. Oyun başladıktan sonra hile dosyasının üzerine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın.

  5. CSGO Wall Hack 2021
    Hileyi yönetici olarak çalıştırdığınızda bu resimdeki gibi bir ekran çıkacak ve Trigger Bind: yazan yer sizde boş görünecektir, Trigger Bind: E yapıp enter tuşuna basın.
  6. Bu işlemleri yaptığınız anda hile aktif hale gelecektir ve artık oyuna dönebilirsiniz.
Hile bir çok kişi tarafından kullanılınca tespit edilmesi kolay oluyor bu nedenle hile bazen çalışmayabilir sitemizi takip ederek yeni ve güncel sürümlerden haberdar olabilirsiniz.

Bu makalemizde sizlere csgo wall hack 2021 hilesini paylaştık umarız faydalı bir makale olmuştur, hile ile ilgili yorum görüş ve önerilerinizi bizlere yorum olarak gönderebilir ve destek alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !