Wox Sesli Sohbet Paneli İndir

0

 Wox sesli sohbet paneli indiresunus wox panel indir sayfamıza hoşgeldiniz, yine harika bir paylaşımla daha sizlerin karşısındayız, bu sayfamızda esunus web bilişim hizmetleri tarafından tasarlanan yeni sesli sohbet panelini ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz.


wox sesli sohbet paneli indir, wox panel indir, esunus wox panel indir, wox sesli chat paneli, wox sesli sohbet paneli

Sesli sohbet panelleri denince akla ilk gelen firmalardan birisi olan esunus yeni bir sohbet panelini piyasaya sundu, bir çok site sahibi bu panele sahip olmak istiyor fakat çoğu panelci bu panelleri çok aşırı pahalı bir şekilde satmaktadır, fakat bizler sohbetgen ve blogarsi.com ailesi olarak site sahiplerine tüm panelleri ücretsiz olarak sunmaya devam ediyoruz.

Esunus wox sesli sohbet paneli tasarım ve kullanım açısından oldukça güzel bir yapıya sahip ayrıca SEO ( arama motoru optimizasyonu ) açısındanda oldukça başarılı, bildiğiniz gibi SEO tüm siteler için önemlidir ve google aramalarında sitenizin çıkması için gerekli olan kural ve site düzenidir.Siz değerli site sahipleri bu harika özelliklere sahip panele sahip olmak isterseniz aşağıdaki download bölümünden hemen indirebilirsiniz.

Wox Sesli Sohbet Paneli Özellikleri

  1. Sadece göz  alıcı grafik tasarım.
  2. SEO'ya uygun tasarlanmış içerik düzeni.
  3. Kullanıcıya özel profil.
  4. Kullanıcılar için video izleme ve mp3 indirme.
  5. Anket ve Duyuru sistemi.
  6. Tam kontrollü admin paneli.
Bu panel sayesinde ziyaretçileriniz sitenizde daha fazla zaman geçirecek vede istedikleri şarkıyı dinleyerek indirebilme özelliğine sahip olacaklardır.Diğer sesli sohbet panellerine benziyor olsada SEO çalışmasının ve youtube mp3 indirme özelliğinin bu yeni panelde var olması artı bir özellik katmış bulunmaktadır.

wox panel indir, esunus wox panel indir, wox sesli sohbet paneli indir, wox sesli chat paneli indir

Hiç bir yerde bulamıyacağınız bu harika paneli siz değerli site sahiplerine ücretsiz olarak veriyoruz, panel tarafımızca test edilmiş vede taramadan geçirilmiştir.Paneli indirdikten sonra aşağıda yer alan kurulum işlemlerini inceleyerek sizlerde bu paneli sitenize kurabilir ve kullanmaya hemen başlıyabilirsiniz.Kurulum esnasında sorun yaşarsanız bizlere herzaman ulaşabilirsiniz.

Sizlerde sitenize renk katacak bu harika paneli indirmek istiyorsanız tamamen ücretsiz olarak alttaki linke tıkmanız yeterli olacaktır.

Esunus wox sesli sohbet paneli kurulumu

  1. Paneli aşağıdaki indirme linkinden indirerek bilgisayarınızın masa üstünde yeni bir klasör oluşturup içerisine atınız.
  2. Panel düzenlemeye geçmeden önce sitenizin sunucusuna giriş yaparak yeni veritabanı oluşturunuz.
  3. Rar arşivinden çıkartmış olduğunuz panelin içerisinde yer alan config.php dosyasını notepad++ kod editörü programı ile açınız.
  4. Veritabanı bilgilerinizi config.php dosyasında belirtilen alanlara ekleyip kaydediniz.
  5. Veritabanı ayarlarının ardından dosyaları sunucunuza yükleyiniz.
  6. Siteniz kurulduktan sonra admin paneline giriş yaparak gerekli diğer tüm ayarlamaları sizler yapabilirsiniz.



Esunus wox sesli sohbet paneli indir



Esunus wox sesli sohbet paneli indirirken ve panel kurulumu esnasında sorun yaşayan arkadaşlar aşağıdaki yorum bölümüne sorunlarını yazabilirler.Teknik ekibimiz sizlerin sorunlarına yardımcı olmaya çalışacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !