Webmail Mobil Kurulumu

0

 Android telefonlar için email kurulumu, webmail mobil kurulumu nasıl yapılır, özel mail adresiniz mobil cihazlara nasıl eklenir öğrenmek istiyorsanız aşağıda yer alan bilgiler sizler için özel olarak hazırlanmıştır.


Günümüz'de bir çok kişinin elinde yer alan akıllı telefonlarda android işletim sistemi kullanılmaktadır, bizlerde bu makalemizi android işletim sistemi kullanan ziyaretçilerimiz için hazırladık. Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor, LG, Meizu, Asus, Vestel, Nokia, General Mobile, Lenovo, Sony, Casper, HTC, Alcatel, ZTE, Oneplus, TP-LINK, BlackBerry, Cat, Hiking, Piranha, Kaan, Turkcell, FLY, Reeder, Ultron Mobile, C5 Electronics, Doogee, Motorola, Oppo, Oxiron, Philips, Premier, Vodafone, Yota gibi android işletim sistemine sahip mobil cihazınız var ise alt kısımda yer alan ayarları yaparak özel mail adresinizi mobil cihazınıza ekleyebilirsiniz.

android mail kurulumu, webmail mobil kurulumu, android webmail kurulumu, android cihazlar için email kurulumu

Android Telefonlar İçin Email Kurulumu ve Webmail Mobil Kurulumu


Web sitenizin, markanızın veya çalıştığınız bir şirketin özel mail adresini kullanıyor ve bunu mobil cihazınıza eklemek istiyorsanız bu işlemi gmail ve outlook mobil uygulaması ile güvenli bir şekilde yapabilmeniz mümkün, tüm android cihazlarda gmail otomatik olarak yüklü olduğu için konuyuda gmail üzerinden sizlere anlatacağız.

Örnek Email: adiniz@alanadiniz.com

Şifreniz: ******

Özel mail adresinizi ve şifrenizi web sitenizin hosting hizmeti aldığınız firmanızdan veya çalıştığınız şirketin bilgi işlem departmanı yöneticilerinden alabilirsiniz.


Anroid telefonlar için email kurulum ve webmail mobil kurulumu aşamaları (Android Phone Email Settings)

  • Mobil cihazınızda yüklü olan gmail uygulamasını açıyorsunuz, eğer yüklü değilse buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
  • Uygulamayı açtıktan sonra sol üst bölümde yer alan    işaretine tıklayınız.
  • Sol menüde tüm gelen kutuları kısmının hemen üzerinde  yer alan    küçük aşağı doğru ok işaretine tıklayınız.
  • Aşağı doğru açılan sekmede yer alan "Hesap Ekle" yazısına tıklayınız.
  • E-posta ayarlayın kısmında yer alan en altta yer alan "Diğer" sekmesine tıklayınız.
  • Hosting firmanızdan ve şirketinizden almış olduğunuz mail adresinizi girip ardından altta yer alan sonraki butonuna tıklayınız.
  • Mail adresinizi girdikten sonra sistem hesap türünüzü soracaktır, Kişisel (POP3) olanı seçip devam ediyoruz.
  • Mail adresimizin şifresini giriyoruz ve kurulumu tamamlıyoruz.Daha fazla bilgi için alt kısımda yer alan videoyu izlemenizi öneriyoruz.Video blogarsi.com ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

Üst kısımda yer alan videoyu izleyerek anlatılan işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz, bu işlemi yaparken gmail hesabınıza microsoft, hotmail, outlook ve özel şirket maillerinizi ekleyebilirsiniz.Konu ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler alt kısımdaki işlemlere göz atabilirler.


Bir çok sitede bu işlemler o kadar karmaşık olarak anlatılmışki ben bile okurken sıkıldım, bu işlemin bu kadar basit olduğunu belkide kendileri dahi bilmiyor ama üst kısımdaki videoda ne kadar basit olduğunu sizlerde yaparak öğrenebilirsiniz, örnek olarak bizler sozlerimorg@topliste.xyz adlı özel mail adresimizi mobil cihazımıza başarılı bir şekilde kaydettik sizlerde admin@siteadi.com gibi özel mail adreslerinizi veya microsoft mail adreslerinizi bu şekilde mobil cihazlarınıza ekleyebilirsiniz.

Webmail mobil kurulumu ve android telefonlar için email kurulumu adlı sayfamızın burada sonuna geldik, konu ile ilgili sormak istediklerinizi alt kısımdaki yorum alanına yazabilirsiniz.Ayrıca bizlere destek olmak için bu içeriği sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !