Google Play'den Uygulama Kaldırma

0
Google Play'den uygulama kaldırma, Google Play'den uygulama silme yada Google Play'e yüklemiş olduğunuz herhangi bir uygulamanızı artık kullanımdan kaldırmak istiyorsanız aşağıda yer alan işlemleri yapmanız gerekmektedir.Uygulamamı Google Play Console'den nasıl silerim diyorasanız yada kafanıza takılan tüm soruların cevabı bu sayfada.
google play'den uygulama kaldırma, google play consoleden uygulama silme, uygulamamı google playden nasıl kaldırırım
Yaptığınız ve yayınladığınız bir android uygulamayı Google Play Store'dan kaldırmak için önce Google Play Console'dan uygulamayı "Yayından Kaldır" demeniz gerekiyor. Google Play'e yüklediğiniz bir uygulamayı Google Politikaları nedeniyle silemezsiniz. Sadece yayından kaldırırsınız ve kullanıcılar uygulamanızı göremez.

Google Play'den Uygulama Kaldırmak ve Silmek;

Bir çok kişi aşağıdaki soruların cevabını merak ediyor, bizlerde blogarsi.com ailesi olarak merak edilen bu soruların cevaplarını tek bir sayfada sizler için paylaşıyoruz, sizlerde uygulama silmek ve kaldırmak hakkında merak ettiklerinizi aşağıdaki bölümden öğrenebilirsiniz.

Google Play Console'da Askıya Alınan Uygulamamı Nasıl Silerim, Google Play Console'dan Kaldırılan uygulamamı nasıl silerim, Google Play Console'dan uygulamamı nasıl silerim sorularınızın cevabı aşağıdaki bölümde.


1-) Önce alt kısımdaki linke tıklayarak geliştirici sayfanıza gmail hesabınız ile giriş yapınız.

https://play.google.com/apps/publish


2-) Geliştirici sayfasına giriş yaptıktan sonra yayından kaldırmak ve silmek istediğiniz uygulamanın üzerine tıklayınız.


3-) Uygulama hesap özeti sayfasına giriş yapmış bulunmaktasınız ve bu bölümde hemen sol menüde yer alan "Google Play Store'daki varlığı" kısmına tıklayınız, Aşağı doğru açılan menüden "Fiyatlandırma ve dağıtım" seçeneğine tıklayınız.


4-) Açılan sayfada "Uygulama Kullanılabilirliği" kısmından "Yayından Kaldır" seçeneğini işaretleyin.


5-) Yaptığınız bu işlemlerin ardından uygulamanız Google Play Store'dan da kalkmış olacak.

Konu ile ilgili kafanıza takılan soruları aşağıdaki yorum alanına yazarak sorularınıza çözüm bulabilirsiniz.

Eğer tekrar uygulamayı aktif hale getirmek ve mağazada yayınlamak için bu sefer "YAYINLA" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.Uygulamanızı Google politikaları gereği Google Play Console'den tamamen silemezsiniz sadece yayından kaldırabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !