Blogger'a Meta Etiketleri Eklemek

0
Blogger'a meta etiketleri eklemek çok önemlidir, Arama motorlarında sitenizin başlığının hemen altında çıkan açıklama ve seo için önemli olan anahtar kelimelerin sitenizde yer alması, sitenizi ziyaret edecek olanlar için bir bilgilendirme ve google botlarının sitenizin nasıl bir içeriğe sahip olduğunu anlaması için bir uyarıdır bu nedenle eğer bir blogger sitesi sahibiyseniz aşağıdaki kodları mutlaka sitenize eklemenizde fayda var.
blogger meta ayarları, blogger meta description, blogger meta keywords

Bloğunuza önem veriyor ve daha iyi yerlere gelmesini istiyorsanız, Sitenize SEO çalışmaları yapmalısınız ve bu aşamada en önemli unsurlardan birisi olan sitenizin Meta description ayarlarını yaparak başlayabilirsiniz.

<b:if cond='data:blog.url == data:blog.homepageUrl'> 
<META CONTENT='Blogu tanımlayacak bilgi' NAME='Description'/>
</b:if>
<META CONTENT='Anahtar kelimeler ' NAME='Keywords'/>
<META CONTENT='Yazar ismi' NAME='Author'/>
<META CONTENT='All' NAME='Robots'/>

Üst kısımda paylaşmış olduğumuz kodlar tüm siteler için gerekli olan meta etiketleridir, Şimdi sizlere bloğunuza meta etiketlerini nasıl ekleyeceğinizi kısaca anlatacağım.Öncelikle aşağıda yer alan meta kodlarını kendi sitenize uygun bir şekilde düzenleyiniz.Kodları düzenleme işleminin ardından blogger admin paneline giriş yaparak sol menüden tema sekmesine ordanda html'yi düzenle bölümüne giriş yapıp karşınıza çıkan site kodlarınızın <head> ….. </head> etiketlerinin arasına ekleyiniz.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !