Bedava Vodafone İnternet Kampanyaları 2020

0
bedava internet, vodafone bedava internet, vodafone bedava internet kampanyaları, vodafone bedava internet paketleri, ücretsiz vodafone internet

Vodafone internet paketleri, vodafone bedava internet ve vodafone kampanyaları, vodafone tarifeleri, vodafone fırsatlarıyla vodafone bedava internet nasıl yapılır? sorularınızın cevabı bu içerikte. İşte, Vodafone bedava internet paketleri 2020

Bedava Vodafone İnternet Kampanyaları 2020


Sizlerde ücretsiz vodafone internet paketi kazanmak istiyorsanız aşağıdaki bilgilere mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.Mobil cihazlarda internet kullanımındaki artış firmalar arasındaki rekabeti hızla arttırdı. Birçok firmada olduğu gibi teknoloji devi Vodafone firması da kullanıcılarına "bedava internet paketleri 2020"sunmaya başladı. Peki, "vodafone bedava internet paketleri 2020" arasında hangi "vodafone tarifeleri" yer almaktadır

Hazırladığımız bu içerikte “Güncel Vodafone bedava internet paketleri 2020 nasıl kullanılır?” ve "Vodafone bedava internet nasıl yapılır?" sorularınız cevap bulacak.

İşte, sizlere oldukça faydasını olacağını düşündüğümüz "Vodafone bedava internet paketleri" içeriğinin detaylarını "Vodafone bedava internet hilesi 2020" konusunu bu yöntem sayesinde öğrenebilirsiniz.


Vodafone bedava internet kazanmanın en kolay yollarından bir tanesi “Vodafone Yanımda” uygulamasını mobil cihazlarınıza indirmektir. Bütün Vodafone kullanıcılarının indirebileceği "Vodafone Yanımda" uygulaması ile her hafta güncel olarak 1GB ile 500 MB arasında bedava internet kazanabilme imkanınız bulunmaktadır. Vodafone yanımda uygulaması ile bedava internet kazanmak için menüden "Bana Ne Var?" bölümüne giriş yapın ve çarkı çevirin. Çarkın içerisinde hem birden fazla bedava internet paketleri bulunurken, aynı zamanda birçok sürpriz firmadan indirim ve kampanyadan da yararlanabilirsiniz.

 

İNTERNET AVCILARI OYUNU VODAFONE BEDAVA İNTERNET 2020

Vodafone Freezone’luların " güncel bedava internet paketi" kazanmaları için yapmaları gereken tek şey, telefonlarına “İnternet Avcıları” uygulamasını indirmek ve “BİT” avlayarak saatlik ve günlük olmakta üzere "hediye bedava internet" kazanmak. Uygulamayı indirin, oyunu oynayın ve "güncel bedava vodafone internet paketi" kazanın.

SÜPER 2GB BEDAVA VODAFONE İNTERNET PAKETİ 2018

Vodafone bedava internet kazanma yollarından bir tanesi de faturasız hat sahiplerine özeldir… Hediye internet kampanyasına göre 35 TL ve üzeri yüklemelerde Vodafone Aylık 2 GB internet kazanabilirsiniz.
Vodafone’den bu şekilde bedava internet kazanmak için, kampanyaya katılmadan önce 3636’yamesaj atılması gerekmektedir. “ABONE SUPER 2 GB” yazıp 3636 ya mesaj gönderdiğinizde Vodafone ücretsiz interne paketi için onay mesajı gelecektir. O mesajın ardından hattınıza 35 TL ve üzeri yükleme yaptığınızda 2GB bedava internetin aktive olduğunu göreceksiniz.
NOT: Hattınızda TL yokken denemenizi öneriyoruz. Aynı zamanda bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilirsiniz. Üyeliğiniz devam edecektir. Aldıktan sonra iptal etmeyi aman unutmayın.

 

VODAFONE YEDEK İLE 500 MB BEDAVA İNTERNET 2020

Vodafone Akıl Küpü tarifesi kullanıcıları yılda 3 defa 500 MB olmak üzere bedava internet hakkına sahiptirler. Bu hakkınızı kullanmak için "500 Yedek MB” yazıp 3636’ya göndermeniz yeterli ancak kampanyanın faturalı hatlara özel olduğunu hatırlatmakta fayda var.

 

VODAFONE 4.5G BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI

4.5G internet hızının Türkiye’ye gelmesiyle birlikte en geniş kapsama alanına sahip Vodafone kullanıcılarına deneyim amaçlı bedava internet sunmaktadır. Eğer Vodafone 4.5G kullanıcısıysanız "Vodafone tarifeleri" üzerinden bedava internet kazanabileceğinizi de bilmelisiniz. "Hediye internet" kazanmak için "4.5G" yazıp 4545’e gönderebilirsiniz. Böylelikle hattınıza 1 ay geçerli 2GB internet tanımlanacaktır. 

 

BANA NE VAR BEDAVA İNTERNET FIRSATLARI 2020

Vodafone Yanımda uygulaması içerisinden haftalık kampanyalara katılıp bedava internetkazanabilirsiniz. Uygulama her pazartesi kampanya yamaktadır.  Bana ne var butonuna basarak 500MB - 1GB – Sinema veya mağaza indirimleri kazanabilirsiniz.

 

E-FATURA VODAFONE 1 GB BEDAVA İNTERNET 2020

Vodafone bedava internet kazanma fırsatlarından bir tanesi de "E-fatura" ya da "SMS faturaya" geçiş yapmaktadır. Bu iki fatura sistemine geçen aboneler 1 GB "Vodafone bedava internet" kazanabilmektedir. Vodafone tarifeleri dışında kazanılan ek internet paketinin kullanım süresi ise 15 gündür.
Kampanyadan faydalanmak için “EFATURA” boşluk “E-Posta” yazın ve "7000" gönderin.

NOT: Vermiş olduğumuz paketleri uygularken herhangi bir problemle karşılaşırsanız sitemizin yorum kısmından bizlere danışabilirsiniz. Zamanı geçmiş bedava internet paketleri kampanyalarına denk gelirseniz, yorum bölümünde bilginlendirme işlemi yapabilirsiniz. Bu sayede sizleri son güncellemelerden daha kolay haberdar edebiliriz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !