Ücretsiz Backlink Siteleri - Bedava Backlink

0
Sitemizin bu sayfasında site sahipleri için ücretsiz backlink siteleri paylaşacağız, bedava backlink alabilmek için sizlerle paylaştığımız bu sitelere giriş yaparak anahtar kelimeniz ile birlikte sitenizin adresini ekleyip link alabilir ve bu sayede arama motorlarında anahtar kelimenizde yükselmeye başlıyabilirsiniz.

ücretsiz backlink, kaliteli ve ücretsiz backlink, bedava backlink, ücretsiz backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri
ücretsiz backlink, kaliteli ve ücretsiz backlink, bedava backlink, ücretsiz backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri

Bu sayfada ücretsiz backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri, bedava backlink siteleri yer almaktadır.

Sitelerinizin google ve diğer arama motorlarında hızla yükselmesi ve daha çok ziyaretçi kitlesine ulaşması için SEO ( arama motoru optimizasyonu ) yapmanız şart, SEO'da yapılan işlemlerin başında sitelere başka sitelerden referans link vermektir.Anahtar kelimenize referans olarak verilen linkler google botları tarafından tespit edilir ve sitenizin bu anahtar kelime için önemli olduğu görülerek aramalarda üst sıralara çıkması sağlanır.

Backlink çalışmalarında EDU ve GOV uzantılı sitelerin yeri büyüktür bu tür sitelerden alınacak backlinkler daha faydalı olmaktadır, bu konu ile ilgili yazmış olduğumuz bir diğer sayfamız olan "Ücretsiz Edu ve Gov Backlink Nasıl Alınır ?" adlı sayfamıza mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Backlink çalışmaları yapacak olan arkadaşlar lütfen sitelerinizi her çöp siteye eklemeyin, sizler için en kaliteli ücretsiz backlink siteleri bu sayfada paylaşılmıştır, bu sitede yer alan sitelere giriş yaparak anahtar kelimenize link vermeniz yeterli olacaktır.Bazı arkadaşlar sırf yükselmek uğruna her buldukları sitelere, forumlara ve dizin sitelerine giriş yapıp hemen sitelerini ekliyorlar, bir hafta içerisinde en az 3 en fazla 5 siteden backlink almanız siteniz için daha yararlı olacaktır, bir gün içerisinde onlarca siteden link çıkışı yapmanız sitenize zarar verebilir ve spam durumuna düşebilirsiniz.

Yüksek Kaliteli, Ücretsiz Backlink Siteleri Listesi | +16

1. Linkedin

linkedin backlink, linkedin bedava backlink, linkedin ücretsiz backlink
DA: 100
Link Çıkışı: Nofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Linkedin sitesinden ücretsiz backlink almak için, öncelikle linkedin' kayıt olmalı ve profilinizi oluşturmanız gerekmektedir. Ardından Linkedin özet akışında 1 adet makale yayınlayarak bu makale içerisine sitenizin anahtar kelimesi ve linkini ekleyerek link çıkışı yapabilirsiniz.

2. Medium

Medium backlink, Ücretsiz backlink, medium ücretsiz backlink, bedava backlink

DA: 94
Link Çıkışı: Nofollow
Site Adresi: https://medium.com/
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Siteye giriş yaparak kayıt oluyorsunuz. Üyelik işleminin ardından 1 adet hikaye paylaşıyorsunuz ve ücretsiz backlink almış oluyorsunuz.SEO kalitesi yüksek bir sitedir ve hızlı index alması sayesinde sitenize katkısı oldukça fazladır.Bir çok SEO uzmanı tarafından'da önerilmektedir.

3. Steemit

ücretsiz backlink, bedava backlink, steemit backlink, steemit ücretsiz backlink
DA: 74
Link Çıkışı: Nofollow
Site Adresi: https://steemit.com/
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Siteye giriş yaparak yeni kayıt oluyorsunuz. Kayıt olduktan sonra üyeliğinizin onaylanma süresi 1-2 gün sürmektedir. Sabrederek üyeliğinizin aktif olduğunu bekledikten sonra siteye giriş yapıp bir hikaye ekliyorsunuz. Böylece kaliteli ve ücretsiz backlink elde ediyorsunuz.

4. Crunchbase

crunchbase backlink, ücretsiz backlink, free backlink, ücretsiz backlink siteleri
DA: 89
Link Çıkışı: Dofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Siteye giriş yapıp sağ üst köşede yer alan register butonuna tıklayarak yeni üyelik oluşturuyorsunuz. Daha sonra profilinize giriş yaparak sitenizi ekliyorsunuz ve profil backlink alıyorsunuz.

5. About.me

about me backlink, about.me ücretsiz backlink, ücretsiz backlink siteleri, free backlink, bedava backlink
DA: 91
Link Çıkışı: Dofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Üst kısımdaki linke tıklayarak doğrudan kayıt sayfasına giriş yaparak üyelik kaydı oluşturuyorsunuz. Daha sonra siteniz için profil bilgilerini giriyorsunuz ve profil backlink alıyorsunuz.

6. Reddit

reddit backlink, ücretsiz backlink, ücretsiz backlink siteleri, bedava backlink siteleri
DA: 99
Link Çıkışı: Dofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Reddit kaliteli ve önerilen backlink sitelerinden birisidir, siteye giriş yaparak yeni üyelik oluşturuyorsunuz. Daha sonra reddit sitesinde ki alt kategorilere katılıp, bir forum tarzında paylaşımlar yaparak forum backlink alıyorsunuz.

7. Producthunt

ücretsiz backlink siteleri, bedava backlink, producthunt backlink

DA: 82
Link Çıkışı: Dofollow (Ama aldığınız linkin dizine eklenmesi için sitede bir kaç kez aktiflik göstermeniz gerekiyor.)
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Siteye giriş yaparak sağ üst köşedeki kayıt butonuna tıklayarak twitter, facebook, gmail hesaplarımız ile kayıt oluyoruz. Daha sonra sitedeki konulara aktif katılım sağlıyorsunuz. Böylece kaliteli bir sitelerin birisinden daha ücretsiz backlink almış oluyorsunuz.

8. Youtube

ücretsiz backlink siteleri, bedava backlink, ücretsiz backlink, free backlink, youtube backlink

DA: 100
Link Çıkışı: Nofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Dünyanın en kaliteli ve popüler sitelerinden birisi olan YouTube'ye giriş yaparak kendinize bir kanal oluşturuyorsunuz. Daha sonra kanal ayarları bölümünden sitenize doğrudan bağlantı veriyorsunuz.

9. Facebook

facebook backlink, ücretsiz backlink siteleri, bedava backlink, ücretsiz backlink, kaliteli backlink
DA: 100
Link Çıkışı: Nofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Sosyal ağ denince akla ilk gelen platformlardan birisi tabikide facebook peki buradan nasıl link alabilirsiniz, Öncelikle yeni üyelik oluşturuyorsunuz. Ve link alacağınız siteniz için bir sayfa oluşturuyorsunuz. Ardından takipçilerinizi arttırıyorsunuz. Hem backlink elde ediyorsunuz hem de sosyal medya trafiği sağlıyorsunuz.Sosyal medyaların sitelerin yükselmesinde büyük bir katkı payı vardır.

10. Twitter

twitter backlink, ücretsiz backlink siteleri, bedava backlink, kaliteli backlink

DA: 100
Link Çıkışı: Nofollow
Site Adresi: https://twitter.com
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Bir diğer popüler paylaşım sitelerinden olan twitter'da siz değerli site sahiplerine ziyaretçi ve backlink imkanı sunmaktadır. Siteye giriş yaparak kayıt oluyorsunuz. Daha sonra oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile siteye girerek profil ayarları bölümünde yer alan web site bölümüne sitenizin adresini ekliyorsunuz. Twitter sayfanızı popüler hale getirmek için güncel tutup takipçi sayınızı arttırıyorsunuz. Hem backlink elde ediyorsunuz hem de sosyal medya trafiği sağlıyorsunuz. 2015 yılından sonra, google twitter paylaşımlarını da arama sonuçlarında göstermeye başladı. Yani google, twitter’a artık daha çok önem veriyor. Bu da sitenizden paylaştığınız içeriklerin daha hızlı indexlenmesi anlamına geliyor. Twitter'dan link almak ve sitenize eklediğiniz içerikleri profilinizde paylaşmak oldukça yararlı olacaktır.

11. Google My Business

google my business backlink, free backlink, ücretsiz backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri, bedava backlink siteleri

DA: 100
Link Çıkışı: Dofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Google'nin tanıtım bölümüdür ve burada firmanızı, markanızı veya web sitenizi tanıtabilirsiniz, gmail hesabınız ile siteye giriş yaparak kayıt oluyorsunuz. Ve siteniz veya markanız için bir profil oluşturuyorsunuz. İçeriklerinizi bu hesaplardan paylaşıyorsunuz. Siteniz çok hızlı index almaya başlıyor.

12. Google Plus

google plus backlink, ücretsiz backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri, bedava backlink siteleri
DA: 100
Link Çıkışı: Dofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Google'nin sosyal paylaşım platformudur buraya gmail hesabınız ile giriş yapıyorsunuz. Web siteniz için bir profil oluşturuyorsunuz, oluşturduğunuz hesabın ayarlar bölümünde yer alan bağlantılar kısmına sitenizi anahtar kelimesi ile birlikte ekliyorsunuz ayrıca sitenizin içeriklerini bu hesaplarda paylaşarak hem ziyaretçi hemde sosyal backlink kazanmış oluyorsunuz.

13. Slideshare

slideshare backlink, ücretsiz backlink, kaliteli backlink, free backlink, ücretsiz backlink siteleri

DA: 96
Link Çıkışı: Nofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; LinkedIn üyeliğiniz varsa onunla bu siteye bağlanıyorsunuz veya yeniden siteye üye olarak giriş yapıyorsunuz. Sitenizdeki en kaliteli içerikleri slide formatına dönüştürerek bu sitede paylaşıyorsunuz. Slide’ların içerisine sitenize ait linkler ekleyerek backlink alıyorsunuz.

14. Quora

quora backlink, ücretsiz backlink siteleri, bedava backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri

DA: 90
Link Çıkışı: Nofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Quora'ya facebook veya gmail hesabınız ile kayıt oluyorsunuz. Quora sitesinde sorulan sorulara kaliteli ve beğenilecek cevaplar veriyorsunuz. Verdiğiniz yanıtlara siteniz içinde link ekliyorsunuz. Böylece çok kaliteli ve ücretsiz backlink almış oluyorsunuz. Hemde sosyal trafik elde ediyorsunuz.

15. Topliste.xyz

topliste backlink, ücretsiz backlink siteleri, bedava backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri

DA: 90
Link Çıkışı: Dofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; Topliste giriş yaptıktan sonra üst kısımda yer alan site ekle sayfasına giriş yapıyorsunuz, karşınıza çıkan formu sitenizin anahtar kelimesine uygun bir şekilde doldurup gönderiyorsunuz, siteniz incelenip onaylandıktan sonra dofollow backlink kazanmış oluyorsunuz.


16. blogarsi.com


ücretsiz backlink siteleri, blogarsi.com backlink, bedava backlink siteleri, kaliteli backlink siteleri


DA: 100
Link Çıkışı: Nofollow
Nasıl Backlink Alabilirsiniz; blogarsi.com web adresine giriş yapıyorsunuz, eğer bu yazıyı okuyorsanız saten sitemize giriş yapmışsınız demektir. Sitede yer alan herhangi bir sayfayı açıp konunun altındaki yorum bölümüne konu ile alakalı yorumlar yazıyorsunuz ve yorum içerisine yada isim bölümüne sitenizin anahtar kelimesi ile birlikte link ekliyerek sağlam ve kaliteli backlink kazanmış oluyorsunuz.

Sonuç:

Sizlerle paylaşmış olduğumuz bu sitelerden alacağınız backlink ve organik ziyaretçi trafiği sayesinde, Aramalarda anahtar kelimenizde daha görünür hale gelecek ve üst sıralara tırmanacaksınız ayrıca ziyaretçi sayınız artarak daha geniş kitlelere hitap edebileceksiniz.

Sitemizin bu sayfasında ücretsiz backlink siteleri hakkında bilgiler sunduk, ücretsiz fakat kaliteli backlink sahibi olmak isteyenler için burada yer alan siteler en popüler ve kaliteli olanlardır, sitenize değer veriyorsanız bu sitelerden link çıkışı mutlaka yapmanızda fayda var.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !