VnHax New Update 09.02.2021

22

Güncellendi: Merhaba değerli Pubg Mobile oyuncuları, Oyuna gelen güncelleme ile birlikte VnHax New Update 09.02.2021 tarihli yeni sürümünü yayınladı, eski sürümlerde hata alan arkadaşlar programın bu sürümünü indirerek kullanmaya devam edebilirler.Bu program sadece gameloop emulatör'de çalışmaktadır, bu hileyi ilk defa kullanacak olan arkadaşlar aşağıdaki bölümde yer alan kurulum ve kullanım bölümüne göz atabilirler.

Değerli ziyaretçilerimiz hile 09.02.2021 tarihiyle yenilenmiştir.Lütfen eski sürümü kaldırıp bu yeni hileyi kullanmaya devam edin.

VnHax Nedir? Neye Yarar? 

Pubg Mobile için tasarlanmış bir programdır diğer adı ile pubg mobile hilesi olarak bilinmektedir, bu program sayesinde oyuncular, Oyun içerisinde yer alan silahların, muhimmatların, araçların ve rakip oyuncuların yerlerini ve aralarındaki mesafeyi görebilir, Mermi sekmeme özelliği ile düşmanlarını tek bir atış ile nişan dahi almadan vurabilir, Hızlı hareket etme özelliği ile maximum 70-80 km hızla giden araçları jet hızında hareket ettirebilir veya paraşütle atlarken ışık hızında inecekleri yere anında inebilirler bu özellikler başlıca ve en önemli özelliklerin başında gelmektedir.Oyun ile hiç bir bilginiz olmasa dahi bu program sayesinde zirveye oynayabilir ve listelerin en tepesindeki yerinizi alabilirsiniz.
VnHax New Update 10.08.2020

VnHax Kullanırsam Hesabım Engellenirmi?

Bu hile diğer hilelere nazaran daha profesyonelce tasarlanmıştır ve tabiki garanti veremeyiz fakat ban yeme olasılığınız hile yapımcılarının bahsettiği vede kullanmamanızı tavsiye ettikleri özellikleri kullanmadığınız takdirde yada oyun içerisinde hile olduğunuzu çok fazla belli etmediğiniz taktirde ban yeme olasılığınız vede hesabınızın engellenme olasılığı oldukça düşüktür, Bu hileyi fake, sahte hesaplarınızda kullanarak öğrenmeniz sizler için daha iyi olacaktır.

Bir çok oyuncu bu program sayesinde oyunda başarılı olmakta ve harika hediyeler kazanmaktadır sizlerde en popüler oyunculardan birisi olabilirsiniz, tek yapmanız gereken aşağıdaki download bölümünden hileyi indirmeniz ve kullanmanızdır, Aşağıda yer alan download bölümünün hemen altındaki kurulum ve kullanım adlı bölümdeki görsellerde hilenin bölümleri ve özellikleri ve nasıl kurulacağı ve nasıl kullanılması gerektiğine dair bilgiler yer almaktadır.

VnHax New Update 09.02.2021 Download

https://mega.nz/file/ImgnASTb#5-j2QbswMilS_gKeMbw5iKSL_lJgkeh96KpnhbN9Vgs

https://dosya.co/az9qns8q4ajw/VnHax-10-08-2020-Blogarsi.Com.zip.html

https://www40.zippyshare.com/v/jS4Y42o1/file.html 

https://www.dosya.tc/server30/ij1tvw/VnHax-10-08-2020-Blogarsi.Com.zip.html

http://www.mediafire.com/file/6663koiorkfz8yo/VnHax-10-08-2020-Blogarsi.Com.zip/file 

Alternatif serverlar'a vede reklamsız olarak dosyaları upload edip linkleri sizlerle paylaştık, üst kısımdaki linkleri kullanarak hile dosyasını indirebilirsiniz ve hemen kurulum işlemine başlıyalım isterseniz.

VnHax Kurulum ve Kullanım Resimli Anlatım

Linklerden herhangi birisini kullanarak programı bilgisayarınıza indiriniz, özel yazılım olduğu için antivirüs ve windows defender virüs uyarısı verebilmektedir bu nedenle isterseniz güvenlik açısından farklı bir bilgisayarda deneyebilirsiniz emin olabilirsinizki hiç bir sorun yaşamayacaksınız bu nedenle güvenle kendi bilgisayarınıza antivirüs programınızı kapatıp ve windows defenderi devre dışı bıraktıktan sonra indirip kurabilirsiniz.

Programı masa üstüne indirip daha sonra rar arşivinden çıkartınız içerisinde 3 adet program yer almaktadır, genel, x64 işletim sistemleri için ve x86 yani 32 bit işletim sistemleri için olmak üzere ayrı ayrı programlar yer almaktadır siz işletim sisteminize göre dilediğinizi kullanabilirsiniz, size en uygun olanı seçtikten sonra ilk yapmanız gereken gameloop'u açarak pubg mobile giriş yapmak.

Oyuna giriş yaptıktan sonra lobidey'ken masa üstüne çıkartmış olduğunuz ve işletim sisteminize uygun olan programın üzerine gelip yönetici olarak çalıştırın bu işlemin ardından aşağıdaki görsellerle devam edebilirsiniz.

VnHax New Update 10.08.2020
Programı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra üst kısımdaki siyah ekran çıkacak ve ardından aşaıdaki görselde yer alan Active Hack bölümü açılacaktır.
VnHax New Update 10.08.2020
Key bölümüne otomatik olarak bir key girecektir eğer key bölümü boş olursa aşağıdaki yorum alanına key istiyorum yazmanız yeterli olacaktır, editörlerimiz anında size geri dönüş yaparak keyinizi yorumunuza cevap olarak yazacaktır.Key'i girdikten sonra Check butonuna tıklayıp hileyi çalıştırınız.
VnHax New Update 10.08.2020
Bu görsel hilenin ana sayfasıdır ve bu sayfada program ile ilgili güncelleme bilgileri vs yer almaktadır, bizim için önemli olan bölümler ESP, Aimbot, Memory ve Settings bölümleridir.
VnHax New Update 10.08.2020
ESP hack bölümünün amacı, Görme hilesidir görseldede belirtildiği gibi, tüm silah, ekipman, düşmanlar vs. hepsi bu bölümde yer almaktadır, örnek olarak en önemli silahlardan birisi olan M24'ü kırmızı olarak işaretleyerek daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz yada lvl 3 olan çanta, başlık ve yelek türlerini özel renklerle işaretleyerek bulmanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kısacası ESP bölümündeki özellikleri ayarlamak için Antreman sahasına girerek önemli ekipmanları, araçları ve düşmanları kendinize göre ayarlayıp görüş açınızı kolaylaştırabilirsiniz.
VnHax New Update 10.08.2020
Program'ın en can alıcı özelliğine geldi sıra, VnHax Aimbot özelliği ile diğer hilelere nazaran bir adım öne çıkmaktadır, çok ince ayrıntılar yaparak hile olduğunuzu dahi belli etmeden düşmanlarınızın belirlediğiniz bölgesine ayar yaparak otomatik ateş edebilirsiniz.

Aimbot bölümünde yer alan Aimbot bone kısmından merminin otomatik olarak düşmanın neresine gitmesi gerektiğini ayarlıyabilirsiniz, kafaya, vucuda vs.

Aimbot key kısmından otomatik nişanı yani magicbullet özelliğini aktif etmek için bir kısayol tuşu belirlemeniz gerekmektedir, Örnek olarak program otomatik olarak E tuşunu kısa yol tuşu olarak belirmektedir ve head yani kafaya nişan özelliğini açmaktadır, Ateş ederken klavyenizin E tuşuna bastığınızda merminiz doğrudan düşmanın kafasına gitmektedir, E tuşuna basmadığınızda normal olarak nereye nişan alırsanız merminiz oraya gider.
VnHax New Update 10.08.2020
VnHax 2020'nın bir diğer en önemli özelliği'de Memory'dir bu bölümde hızlı koşma, hızlı araç sürme, arabaları uçurma, paraşütle hızlı iniş yapma ve yükseğe zıplama özellikleri yer almaktadır.Kullanmak istediğiniz özelliği çalıştırmak için özelliğin başına tık işareti koymanız gerekmektedir.
VnHax New Update 10.08.2020
Tüm özellikleri kendinize göre ayarladıktan sonra son olarak Settings kısmına giriş yaparak Save Menü butonuna tıklayıp özellikleri kaydediniz, Bir sonraki giriş yaptığınızda Load Menü butonuna tıklayarak kaydettiğiniz özellikleri otomatik olarak geri yükleyebilirsiniz.
VnHax New Update 10.08.2020
VnHax New Update 10.01.2021'nin son halinin ekran görüntüsü bu şekildedir, Yeni güncel sürümlerini bu sayfadan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.Program ile ilgili soru, görüş ve önerilerinizi aşağıdaki bölüme yazabilirsiniz.Key istemek için yorum bölümünden bizlere iletmeniz yeterlidir.Keyler güncel olarak ve free bir şekilde sizlerle paylaşılmaktadır.

Yorum Gönder

22 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Yanıtlar
    1. mail adresinize gönderilmiştir.Gönderilen key ile sınırsız giriş yapabilirsiniz.

      Sil
  2. key istiyorum göndere bilirmisiniz

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !