En iyi ve En Popüler Dosya Upload Siteleri

0

Sitemizin bu sayfasında en iyi ve en popüler dosya upload sitelerini sizler için paylaşacağız, Dosya paylaşmak ve saklamak isteyenler için kaliteli upload sitelerinden oluşan bu listede bizlerinde kullanmakta olduğu ve işinize çok yarıyacak siteler bulunmaktadır.Burada paylaşmakta olduğumuz sitelere dosyalarınızı yükleyip paylaşım linklerini bir yere kaydederek ilerki dönemlerde lazım olduğunda veya başkaları ile paylaşmak istediğinizde bu link ile dosyaya erişebilirsiniz.

En iyi ve En Popüler Dosya Upload Siteleri

Burada yer alan tüm dosya upload sitelerinin değerli olmalarının başlıca nedenleri ücretsiz, hızlı ve uzun bir süre boyunca var olmalarıdır.2000 yılından bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda upload sitelerine her zaman ihtiyacımız olmuştur fakat günümüz itibariyle bir çok site kapandığı için herkes acaba hangi siteyi kullansam diye düşünüyor bizlerde bu düşünceden yola çıkarak herkesin faydalanabileceği siteleri bir araya getirdik.Daha fazla konuyu uzatmadan sitelere geçiş yapalım.

En iyi ve En Popüler Dosya Upload Siteleri

1. https://tmp.ninja/

tmp.ninja adlı siteyi diğer sitelerden ayıran en büyük özellik tek seferde 10GB'lık dosya upload edebilmenize imkan sağlamasıdır, Fakat bu avantajın birde dezavantajı olarak dosyalara 48 saat süre vermektedir yani yüklediğiniz her 10GB'lık dosya 48 saat sonra silinmektedir, kısacası bu upload sitesini bir transfer aracı gibi kullanabilirsiniz.

En iyi ve En Popüler Dosya Upload Siteleri

2.https://www.zippyshare.com/

ZippyShare üye olmanıza dahi gerek duymadan, tamamen ücretsiz, sınırsız indirme özelliğine sahip, dosya başına 500MB toplamda ise sınırsız upload imkanı sunmaktadır.Kısaca anlatmak gerekirse, yüklediğiniz her dosya 500MB sınırını geçmeyecek fakat istediğiniz kadar 500MB boyutunu geçmeyen dosya yükleyip saklayabilirsiniz.

Bu site yıllardır tarafımızca kullanılmakta olan upload arşivimizin'de içerisinde yer aldığı sitelerdendir, sizlerinde kullanmasını şiddetle tavsiye ederiz.

En iyi ve En Popüler Dosya Upload Siteleri

3.https://www.mediafire.com/

MediaFire 10 GB Ücretsiz / Dosya başına 4 GB'a kadar dosya upload edebilme imkanı sunan en popüler sitelerden birisidir, 50 GB'a kadar boş alanla, çok önemli olmayan dosyalarınızı da dahil olmak üzere tüm önemli dosyalarınızı yedeklemek için MediaFire'ı kullanabilirsiniz.Sınırsız bant genişliği ve sınırsız indirme özelliği ile sizinde internet üzerindeki sanal deponuz olabilecek kapasiteye sahiptir.

MediaFire sitesine kayıt olarak arşivinizi kolayca yönetebilir, dosya yükleyip yüklediğiniz dosyaları çok rahat bir şekilde paylaşabilirsiniz.MediaFire profesyonel olarak tasarlanmış ve tasarıma bir çok kullanımı kolaylaştıran özellik entegre edilmiştir.

Pro sürüm'e geçiş yaparak 1TB dosya barındırma, reklamsız hizmet, doğrudan indirme ve yükleme, toplu indirme vede tek seferlik bağlantı oluşturma özelliklerine sahip olabilirsiniz.

4. https://gofile.io/

Geleceğinden pek fazla emin olamadığım fakat böyle bir sitenin var olmasından oldukça memnun olduğum bir sitedir, Gofile.io sınırsız ve ücretsiz olarak hayata geçirilen bir sitedir, GoFile'nın açıklamasını ve özelliklerini mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.

GoFile Dosya Upload Sitesi Açıklaması ve Özellikleri

Gofile, kullanıcılarına saygı duyan ücretsiz ve anonim bir dosya paylaşım platformudur (çerez yok, reklam yok). Her türden veriyi (dosyalar, resimler, müzik, videolar vb.) Depolayabilir ve paylaşabilirsiniz. Sınır yok, bağlantınızın maksimum hızında indiriyorsunuz ve her şey ücretsiz.Altyapıyı kendim finanse ediyorum. Gofile'ın geliştirilmesine katılmak ve onu geliştirmeye yardımcı olmak istiyorsanız, bana bir kahve alın veya bir patron olun .

Sitenin tüm özellikleri ücretsizdir, pro vs. gibi sürümler bulunmamaktadır, sitenin tüm giderleri kurucusu tarafından finanse edildiği için bağış yapılarak kendisine destek olunabilir.

Site çok yüksek hızlı sunucularda barındırılmaktadır bu nedenle dosya indirme ve yükleme hızı sizin internetinizin hızına bağlıdır, sitenin upload ve download hızı oldukça hızlıdır.

Dosya boyutunda ve sayısında herhangi bir sınırlama yapılmamaktadır.Gizliliğe önem veren bir yapıya sahip olduğu için yüklediğiniz dosyalara sizin izniniz olmadan asla bir başkası kesinlikle erişemez bu nedenle anonim bir upload sitesi olarakta kullanılabilmektedir.

Gofile.io mutlaka ziyaret etmeniz gereken harika bir sitedir.


En iyi ve En Popüler Dosya Upload Siteleri


5.https://www.google.com.tr/drive/

Google'nin dosya barındırma servisi Google Drive oldukça popüler ve internete erişimi olan tüm cihazlarda kullanılan bir upload ve download servisidir, Güvenli ve ömürlük bir şekilde dosyalarınızı burada saklayabilirsiniz fakat size sunduğu bu imkanların yanında bazı kısıtlamalar bulunmaktadır bunların başındada dosya boyutu ve sayısıdır.

Google Drive her yeni üye olan kullanıcısına 15GB'lık bir upload alanı sunmaktadır, Bu sınırı aşabilmek için ek depolama alanı satın alabilirsiniz.Google sizlere hayal bile edemiyeceğiniz özelliklere sahip bir sanal depo hizmeti sunmaktadır fakat bu özelliklerin birde bedeli var bu bedeli ödediğiniz taktirde başka hiç bir siteye ihtiyacınız kalmadan güvenle dosyalarınızı saklayabilirsiniz.

Bu listenin dışında kullanabileceğiniz diğer siteler ise, yandex disk, cloud.mail.ru, dosya.co ve dosya.tc adresleridir.Listemiz sürekli olarak güncellenecek ve siz değerli ziyaretçilerimize en kaliteli dosya upload sitelerini paylaşmaya devam edeceğiz, listemizde yer almayan ve sizlerinde beğendiği siteler varsa lütfen bize bildirin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !