FastSave Pro Instagram Video & İmage Downloader

0
Sitemizin bu sayfasında sizlere instagram video indirici olarak bilinen fastsave pro instagram video downloader uygulamasının pro versiyonunu paylaşacağız, Bu uygulamayı neredeyse bilmeyen yok fakat uygulamalarda yer alan reklamlardan bıktıysanız tamda sizlerin isteklerine göre tasarlanmış pro sürümünü ücretsiz olarak sitemizden indirebilirsiniz.

instagram video downloader, instagram video indirici, fastsave instagram downloader

Instagram'da gezerken karşınıza çıkan beğendiğiniz video ve resimleri artık bir parmak hareketiniz ile indirebilir daha sonra internetsiz olarak izleyebilirsiniz, beğendiğiniz görselleri cihazınıza indirmeden repost özelliği sayesinde kendi profilinizde düzenleyerek paylaşabilirsiniz.Repost uygulamaları arasında lider olan ve google play'de 100 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan bu harika uygulamayı sizlerde aşağıdaki hemen indir butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

Bir çok kişinin instagram video indirici olarak bildiği fakat gerçek adı fast save instagram video downloader olan bu harika uygulamayı milyonlarca kişi ücretsiz olarak kullanıyor sizlerde bu harika uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlıyabilirsiniz.2019 yılı itibariyle pro sürümüde ücretsiz olarak yayınlanan bu harika uygulamayı sizlerle paylaşmak istedik umarız beğenirsiniz.

İnstagram Video Downloader - İnstagram Video İndirici

instagram video downloader, instagram video indirici, fastsave instagram downloader

Uygulamayı hemen indirmek için üst kısımda yer alan "Hemen İndir" butonuna tıklayıp google play indirme sayfasına giriş yapınız, uygulamayı indirdikten sonra destek olmak için 5 yıldız verip yorum yaparsanız seviniriz, sizlerin destekleri bizler için çok önemlidir.

Uygulama Kurulum ve Kullanım Klavuzu

  1. Üst kısımdaki indirme bölümünden uygulamayı indirip mobil cihazınıza yükleyiniz.
  2. Yükleme işleminin ardından fastsave pro uygulamasını açınız.
  3. Fastsave Pro uygulaması açıkken instagram uygulamasını açınız.
  4. İnstagramda beğendiğiniz video veya resimin sağ tarafında yer alan üç noktaya tıklayınız.
  5. Açılan sekmedeki bağlantıyı kopyalayı seçip tekrardan fastsave uygulamasına dönüz ypınız ve YPSTR butonuna tıklayarak kopyaladığınız video veya resimi indiriniz.
  6. Uygulama repost özelliğine sahiptir ve resim yada videoları mobil cihazınıza indirmeden doğrudan hesabınızda paylaşabilirsiniz.
Uygulama ile ilgili yorum, görüş ve önerilerinizi bizlere bildirebilirsiniz, sizlerin görüşlerini dikkate alarak uygulamayı daha kaliteli bir şekilde vede sizlerin istekleri doğrultusunda yeniden tasarlıyabiliriz.Sorunlarınızı paylaşmak, önerilerinizi bizlere iletmek ve daha fazla bilgi sahibi olmak için alt kısımdaki yorum alanını kullanabilirsiniz.Türkiyenin ve hatta dünyanın en popüler instagram video indirici uygulamasını sizlerle paylaşmak bizler için şereftir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !