En iyi mobil uygulamalar 2020

0
Merhaba arkadaşlar bu makalemizde sizlere en iyi mobil uygulamaları tanıtacağız, 2018-2019 yılı içerisinde en fazla beğenilen ve kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından indirilen bu harika uygulamaları sizlerinde beğeneceğini düşünüyoruz.Burada yer alan ve sizlerle paylaştığımız uygulamalar tamamen yerli geliştiriciler tarafından hizmete sunulmuştur.

en beğenilen mobil uygulamalar, en iyi mobil uygulamalar, en çok indirilen mobil uygulamalar

En çok indirilen mobil uygulamalar hangileri merak ediyorsanız aşağıdaki bölüme mutlaka göz atmanızı isteriz, Buradaki uygulamalar oldukça kaliteli ve başarılı bir çalışmanın ürünü olduklarını ortaya koymaktadır. En beğenilen mobil uygulamalar'dan herhangi birisini indirmek isterseniz beğendiğiniz uygulamanın yanında bulunan hemen indir butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.Ayrıca doğrudan indirmek için bu uygulamaların direkt erişim linklerinide sizinle paylaşıyoruz.

En iyi mobil uygulamalar 2019

En iyi mobil uygulamalar serisinin başını türk geliştiriciler çekiyor, herkesin mobil cihazlarında mutlaka olması gereken bu ücretsiz uygulamaları indirip inceledikten sonra sizlerde çok şaşıracaksınız.

1- Reyiz Kafe Canlı TV

en iyi mobil uygulamalar, en iyi android uygulamalar, reyiz kafe, mobil tv, canlı tv izle, canlı tv
Direk İndirme Linki: https://yadi.sk/d/h_jWUieS5RxLdw
Reyiz kafe türkiye'nin en eski canlı tv kanalıdır ve 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde 1 milyondan fazla indirme sayısına ulaşarak ve %93 beğeni alarak trend uygulamaların başını açık ara farkla çekmektedir.Bu uygulamada yerli ve yabancı tüm tv kanallarını ücretsiz olarak donmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz.Reyiz kafe 2005 yılında hizmet vermeye başlamış en eski uygulamalardan birisi olarak kısa bir süre önce sebepsiz bir şekilde Google Play'deki çalışmalarına ara verilmiş olsada yeniden güncellenerek ve daha güçlü bir şekilde zirvedeki yerini almıştır.

Reyiz Kafe Canlı TV uygulamasında haber, spor, belgesel ve müzik kanallarının yanı sıra burada adını açıklayamadığımız bir çok kanalı ücretsiz bir şekilde izleyebilmenize olanak sağlamaktadır.Bu uygulamayı evde, işte, cepte kısacası internetin olduğu her yerde indirerek tüm tv kanallarına hemen ulaşabilirsiniz.

2. HD WallPaper 4K Duvar Kağıtları & Gif

en iyi mobil uygulamalar, en iyi android uygulamalar, hd wallpaper, 4k wallpaper, mobil wallpaper

44Medya tarafından geliştirilen ve tüm mobil cihazlar için HD ve 4K kalitesinde duvar kağıtlarının paylaşıldığı sıra dışı bir uygulama, bu alanda yer alan yüzlerce uygulama arasında en iyilerinden birisi diyebileceğimiz özelliklere sahip. HD mobil duvar kağıtları indirmek isteyenler, telefon ve tabletleri için duvar kağıtları arayanlar için indirilmesi gereken uygulamaların başında gelmektedir.Üst kısımda yer alan hemen indir butonuna tıklayarak uygulamayı Google Play'den indirebilirsiniz.

HD Wallpaper & Gif uygulamasını indirdikten sonra kategorilere göz atabilirsiniz, en fazla oy alan, en çok indirilen ve en çok arka plan yapılan görselleri inceleyebilir ve bu görselleri sizlerde değerlendirebilirsiniz ayrıca uygulamada birde hareketli resim alanı yer almaktadır. HD kalitesinde mobil cihazlar için özel tasarlanmış hareketli resimleride bu uygulamada bulabilirsiniz.

3. Küfür Sokakta

Küfür Sokakta mobil uygulaması küfürlü sözler sevenler için paylaşımların yapıldığı instagram hesabından ve diğer paylaşım sitelerinden toplanan resimli sözleri bir araya getirerek sizlerin beğenisine sunmaktadır, sokaklara yazılan özel ve güzel küfürleri bu uygulama sayesinde bulabilir ve indirebilir yada sosyal ağlarda hiç indirmeden doğrudan paylaşabilirsiniz.

Küfür Sokakta mobil uygulamasında 5 ayrı arşivde binlerce resimli küfürlü söz yer almaktadır, beğendiğiniz sözleri ister indirebilir istersenizde whatsapp, facebook, twitter ve diğer sosyal ağlarda arkadaşlarınız ile yada takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.

4. Mobil Canlı TV PRO 2019

canlı tv, iptv, mobil tv, canlı tv pro, android tv, smart tv

Android cihazlarınızdan TV ve Video izlemek hiç bu kadar güzel olmamıştı, Bu uygulama kullanıcılarına tüm yerel, ulusal, haber, spor, sinema, belgesel, müzik ve diğer kanalları izleyebilme, kanallar hakkında yorum yapabilme ve kanalları favori olarak ekleyebilme imkanı sunmaktadır.Artık internetin olduğu her yerden tüm kanalları rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Canlı tv izlemek için üst kısımdaki hemen indir butonuna tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz.Mobil cihazlarınızdan uygulamaya giriş yaparken ister kayıt olabilir ister atla diyerek doğrudan kanalları izlemeye başlıyabilirsiniz.

Google Play'de yer alan tüm uygulamaları inceleyerek en güzel, kullanışlı ve özel olanları bu sayfada sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz, Üst kısımdaki uygulamalar 2019 yılı itibariyle en çok indirme sayısına ulaşan trend uygulamalar listesinden alınmıştır.Beğendiğiniz uygulamaları hemen indir butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

Burada yer almasını istediğiniz uygulamaların adını alt kısımdaki yorum alanına yazarak bizlere gönderebilirsiniz, gönderdiğiniz uygulamalar incelendikten sonra buradaki listeye alınacaktır.Ayrıca sizlere ait olan uygulamalarıda yorum alanına yazarak bizlere gönderebilir yine bu sayfada tanıtabilirsiniz.

En iyi mobil uygulamalar 2019 sayfasının burada sonuna geldik, daha güzel ve kaliteli paylaşımlarda buluşmak dileğiyle, bizleri takip etmeyi ve arada birde olsa ziyaret etmeyi lütfen unutmayın, Sizler için en iyi ve en kaliteli uygulamaları paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !