Blogger Responsive Güzel Sözler Teması

0
Sitemizin bu sayfasında siz değerli ziyaretçilerimize ve site sahiplerine blogger responsive güzel sözler teması paylaşıyoruz, Sözler üzerine bir siteniz varsa veya kurmayı düşünüyorsanız, Sitenizin tasarımı SEO'ya uygun vede kaliteli olmalıdır.Günümüz'de mobil cihazların kullanımı oldukça arttığı için SEO'da da mobil uyumlu cihazlara ve bu cihazlara yönelik tasarımlara öncelik tanınmıştır.Kısacası sitelerin mobil uyumlu olması SEO tarafından önerilmekte ve mobil uyumlu siteler Google aramalarında üst sıralarda çıkmaktadır.

blogger responsive temalar, blogger responsive tema, blogger responsive teması, blogger güzel sözler teması, blogger şarkı sözleri teması
Görseli tam ekranda önizlemek için üzerine tıklayınız.

Blogger responsive güzel sözler teması tamamen mobil uyumlu bir şekilde tasarlanmış ve SEO testlerinden tam not alarak geçmiş bir temadır, Sizlerle paylaşmış olduğumuz bu tema Güzel sözler, şarkı sözleri ve diğer sözler için hazırlanmıştır fakat üzerinde küçük değişikler yaparak diğer siteler içinde kullanabilirsiniz.Bu tema blogger responsive tema indirmek isteyenler için en ideal temaların başında gelmektedir.

Neden Blogger Kullanmalı?


  • Google alt yapısı ile hizmet sunmaktadır ve gmail ile kayıt olarak ücretsiz faydalanılabilmektedir.
  • Kullanıcıları için oldukça basit bir admin paneline sahiptir ve hiç bir kod bilgisine sahip olmadan 7'den 70'e herkesin site sahibi olmasına olanak sağlamaktadır.
  • Sitelerde kullanılmak üzere tasarlanan temaların neredeyse hepsi ücretsiz olarak paylaşılmaktadır.
  • Google'nin sunduğu bir hizmet alanı olmasından dolayı SEO açısındanda oldukça ön plana çıkmaktadır.
  • Site sahiplerine Ücretsiz vede Hacklenmesi imkansız bir hosting hizmeti sunmaktadır.


Kurulum:


  • Aşağıdaki indir butonuna tıklayarak temayı masa üstüne indiriniz.
  • İndirdiğiniz dosya rar arşivi içerisindedir ve temayı arşivden çıkartmak için üzerine sağ tıklayarak buraya çıkart butonuna tıklayınız şifre kısmına blogarsi.com yazarak devam ediniz..
  • Rar arşivinden çıkartmış olduğunuz "GüzelSözlerV2" adlı temayı notepad++ programı ile açarak gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz veya doğrudan blogger'a yükleyerek düzenleme işlemini site üzerinde yapabilirsiniz.
  • Düzenleme işleminin ardından Blogger admin paneline giriş yaparak sol menüden Tema>HTML'yi Düzenle sekmelerine tıklayarak açılan bölümdeki alana indirmiş olduğunuz tema dosyasının içerisindeki xml kodlarını yapıştırınız.

Blogger Responsive Güzel Sözler Teması İndir





Blogger güzel sözler teması gibi daha binlerce temayı sitemizde bulabilir ve indirebilirsiniz, aradığınız içerikleri bulabilmek için sağ menüde yer alan arama bölümüne aradığınız içeriğin adını veya türünü yazmanız yeterli olacaktır.Tema kurulumu ve kullanımı ile ilgili kafanıza takılan tüm sorunları bizlere yazabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !