Adobe Photoshop Katman Kilidini Kaldırma

0
Merhaba bugün sizlere adobe photoshop katman kilidini kaldırma yöntemini öğreteceğiz, bazen çok kolay bir şekilde açılsada bazen ne yaparsanız yapın açılmaz bu nedenle çok kısa ve kolay bir şekilde kilidi kaldırıp çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Adobe photoshop resim kilidi nasıl kaldırılır, adobe photoshop katman kilidi nasıl kaldırılır öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki işlemleri sırasıyla yerine getirmeniz yeterli olacaktır.Bilindiği gibi adobe'de indirdiğimiz bazı görseller kilitli olarak index şeklinde görüntülenmektedir, görselleri düzenleyebilmemiz için öncelikle katman kilidini kaldırmamız gerekmektedir, katmanların kilidini kaldırırken üzerie çift tıklamak veya katmanı çoğaltmak işi görüyordu fakat bazen hiç birisinin işe yaramadığı ve hatta kopyalama dahi yapamadığınız anlar olur, sağ tıkladığınızda özellikler pasif olarak görüntülenir.Sizlerle paylaşacağımız bu basit yöntem ile tüm katmanların kilidini anında kaldırabilirsiniz.

Adobe Photoshop Katman Kilidini Kaldırma

Türkçe dil destekli adobe kullanıcıları katmanı seçip ardından üst kısımdaki menü bölümünden Görüntü > Mod > RGB Renk seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır.

İngilizce dil destekli adobe kullanıcıları ise Image > Mode > RGB Color seçeneğini işaretlemeleri katman kilidinin kaldırılması için yeterli olacaktır.

adobe photoshop katman kilidini kaldırma, adobe photoshop resim kilidini kaldırma,

Üst kısımda yer alan görselde neler yapmanız gerektiği kısaca gösterilmiştir, Umarız buradaki bilgiler işinize yaramıştır, bizi takip ederek, güncel ve pratik bilgileri öğrenebilirsiniz.Konu ile ilgili yorum, görüş ve önerilerinizi alt kısımdaki yorum alanına yazabilirsiniz.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !