Ücretsiz Netflix Hesapları

0
Siz değerli ziyaretçilerimize ücretsiz netflix hesapları dağıtıyoruz, tek yapmanız gereken grubumuza katılmak ve yöneticimiz ile irtibata geçerek blogarsi.com'tan geldiğinizi belirterek hesap istediğinizi söylemenizdir.Dünyanın en büyük dizi film dağıtım firması olan netflix'den üyelik almak ücretli olduğu için bir çok kişi bu imkanlardan faydalanamıyor bu nedenle bizlerde sizlere bir güzellik yapalım dedik ve ücretsiz üyelik dağıtmaya karar verdik.
ücretsiz netflix hesapları, netflix, bedava netflix hesapları, netflix üyelik şifreleri

Ücretsiz Netflix Hesapları Nasıl Alınır ?

Ücretsiz netflix şifreleri telegram grubumuzda dağıtılmaktadır, grumubuza giriş yaparak bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Telegram grubumuza katılmak için öncelikle mobil cihazlarınızda telegram uygulamasının olması yer almaktadır, Telegram uygulamasını aşağıdaki linke tıklayarak google play'den indirebilirsiniz.


Telegram Messenger uygulamasını indirdikten sonra aşağıda yer alan grup linkine tıklamanız grubumuza katılmanız için yeterli olacaktır.Gruba katıldıktan sonra @sakalbaba adlı yöneticimiz ile irtibata geçerek ücretsiz netflix hesabı isteyebilirsiniz.Bu hesaplar belirli bir kural çerçevesinde dağıtılmaktadır, verilen hesapların şifresini değiştirmeye çalışan veya üçüncü şahıslar ile paylaşanların hesapları kapatılır ve bir daha netflix üyeliği verilmez.

Telegram Grup Adı: Türk Portal Paylaşım

Telegram Grup Linki: t.me/turkportalpaylas

Telegram uygulamasını mobil cihazınıza yükledikten sonra üst kısımdaki linke tıklamanız halinde doğrudan grubumuzun sayfasına yönleneceksiniz.Grup açıklamasının hemen altında yer alan VİEW GROUP butonuna tıkladıktan sonra artık sizlerde ailemize katılmış sayılırsınız.

Ücretsiz netflix hesapları grup yöneticimiz olan @sakalbaba tarafından temin edilmektedir, kendisi ile irtibata geçerek sizlerde üyeliklerden faydalanabilirsiniz, ayrıca grubumuzda siz değerli üyelerimize çok farklı seçeneklerde sunmaktayız, aradığınız bir çok ücretli içeriğe grubumuzda ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !