Küfür Sokakta Artık Google Play'de

0
Merhaba değerli blogarsi.com ziyaretçileri resimli küfürlü sözler ve küfür sokakta hayranları, sizler için özel olarak tasarlanmış olan bu harika uygulama sayesinde tüm sokaklara, duvarlara yazılmış küfürleri görüntüleyebilirsiniz, uygulama içerisinde binlerce arşiv bulunmaktadır. Beğendiğiniz resmi ister telefonunuza indirebilir istersenizde paylaş butonuna tıklayarak facebook, twitter, instagram, whatsapp ve diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Küfür Sokakta Artık Google Play'de


Küfür Sokakta, Küfürlü Sözler, Resimli Küfürlü Sözler, Küfürlü Yazılar
Google Play'den İndir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.proje.kufursokakta.kufurlusozler

Küfür sokakta mobil uygulamasını indirmek için üst kısımdaki yükle butonuna tıklayabilirsiniz, doğrudan google play indirme sayfasına yönlenecek ve google play üzerinden indirebileceksiniz.Uygulamayı beğendiyseniz yorum yapıp yıldız vererek değerlendirebilir veya uygulama hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Küfür sokakta mobil uygulamasında görseller arşivlere ayrılmıştır, her arşivde yüzlerce resim bulunmaktadır, resimlerin üzerine tıklayıp beğendiklerinizi sağ alt köşedeki kırmızı butona tıklayarak paylaşabilir veya telefonunza indirebilirsiniz.

Uygulamanın dosya boyutu oldukça küçüktür ve internetinizden yemez, Gönül rahatlığı ile indirip kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !