Codecanyon Re-Skin ( Uygulama Düzenleme )

0
Merhaba arkadaşlar codecanyon re-skin uygulama düzenleme hizmetleri sunmaya başladık, codecanyondan aldığınız uygulamalarınızı düzenletmek, adını, logosunu, içeriğindeki diğer bilgileri ve grafikleri düzenliyoruz.Uygulamalarınızı 3 saat içerisinde re-skin yapıp istediğiniz hale getirerek sizlere teslim ediyoruz ayrıca tüm uygulamara çoklu dil desteğide eklemekteyiz.

codecanyon, reskin, re-skin, uygulama düzenleme, uygulama editleme,

Çağımızın en büyük para kaynaklarından biriside tabiki google play'de kaliteli bir uygulamaya sahip olmaktır, google play'de yer alan ve popüler hale gelen uygulamalar sahiplerinide oldukça zengin etmektedir, Peki uygulama sahibi olmak istiyorum fakat nasıl yapıcağımı bilmiyorum diyorsanız, Codecanyon Mobile APP bölümüne giriş yaparak burada tasarımcılar tarafından hazırlanan uygulamaları satın alabilirsiniz.Buradan almış olduğunuz uygulamalar hazır halde satılmaktadır geriye sadece uygulamayı kendinize göre düzenleyip google play'e yüklemenizdir.

Codecanyon'dan almış olduğunuz mobil uygulamaları kendi hayalinize göre düzenlemeniz hiçte kolay değildir bunun için java kodlama dilini bilmeniz ve android studio gibi programları kullanabilmeniz gerekmektedir.blogarsi.com ailesi editörleri olarak ve Google Play'de 44Medya İnc. ailesi olarak tüm ziyaretçilerimize kampanya başlattık ve uygulamalarınızı 50TL'ye re-skin yaparak sizleri hayal ettiğiniz uygulamaya kavuşturuyoruz.

Codecanyon'dan uygulama satın aldım fakat bu uygulamayı nasıl istediğim gibi tasarlıyabilirim diyorsanız hiç tasalanmanıza gerek yok, bizimle iletişime geçerek uygulamanızı sizler için 50TL'ye kullanıma hazır hale getirebiliriz. Bizimle iletişime geçmek için web.developer07 skype adresimiz veya +905389711108 whatsapp iletişim hattımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Codecanyon uygulama düzenleme ve reskin hizmetleri bizim işimiz, bu alanda en hızlı teslimat ve en uygun fiyat garantisini sizlere sunuyoruz.Sizlerde oturduğunuz yerden para kazanmak istiyorsanız biran önce codecanyondan uygulama alarak google play'e yüklemeye başlıyabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !