WordPress GangSky Portal Teması İndir

6
Geçmişten günümüze bir çok kişi tarafından kullanılmakta olan wordpress gangsky portal teması'nı sizlerle tekrardan paylaşmak istedim, bir çok site sahibinin tema arşivinde mutlaka bulunması gereken bu temayı bizler indirdursun.com farkı ile bulduk ve sizlerle paylaşıyoruz.

Bu tema 27.03.2021 tarihi itibariyle güncellenmiştir.


wordpress tema indir, gangsky portal teması indir, wordpress gangsky teması indir

WordPress GangSky Portal Teması Hakkında;

Bu temayı ister forum eklentisi ile wordpress forum sayfası olarak istersenizde portal olarak sitenizde kullanabilirsiniz, 3 kolonlu sistemi ile ve grafik açısından kaliteli yapısı ile herkes tarafından beğenilmektedir, sizlerde bu temayı sitemizden indirebilir editleyerek sitelerinizde kullanabilirsiniz ayrıca gangsky portal teması genellikle seslisohbet sitelerinde'de kullanılmaktadır bu sitelerde kullanılmasının asıl sebebi ise ana sayfasının sohbet siteleri için editlenmeye oldukça uygun olmasından kaynaklanmaktadır.

Üst kısımda görmüş olduğunuz demo görüntüsü temanın bir seslisohbet sitesine göre editlenmiş halidir.Temayı editlemek isteyen arkadaşlar diledikleri zaman bizlerden teknik destek alabilirler.
Temada yer alan menüleri ve reklam alanlarını temayı sitenize yükledikten sonra wp-admin/theme-editör.php bölümünden düzenleyebilirsiniz, buradaki düzenlemeleri yaparken temanın ayarlarını bozmamaya özen göstermelisiniz aksi taktirde görünümde sıkıntılar yaşayabilirsiniz, Arıca tema için oluşturduğumuz PSD dosyalarınıda arşivin içerisine ekledik bu PSD dosyalarını adobe photoshop proğramı ile açarak kendi sitenize göre düzenleyebilirsiniz.

Wordpress Gangsky Portal Teması indir

Tema güncellenmiştir ve yeni versiyonun download linki sayfaya eklenmiştir indirmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten temayı indirebilirler, Gangsky Portal teması düzenlenmiş ve çalışır halde sizlere eklentileri ile birlikte sunulmuştur.

Download Link: 
  • https://filesshare.co/JW/Gangsky_Portal_Blogarsi.Com.rar
Rar Pass: blogarsi.com
Bu arada yorum yazmayı lütfen unutmayalım herşeyden öte emeğe saygı için bari bir yorum ekleyelim, Yorumların siteye katkısından ziyade, İnsanların paylaşımlardan yararlandığını görmek ve onların yorumlarını okumak şahsım adına mutluluk verici bu nedenle bir kaç saniyenizi ayırıp yorum yazmaktan çekinmezseniz sevinirim.

Yorum Gönder

6 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Demo çalışmıyor o sorun değil ama şifresi nedir acaba hocam indirdik açamıyoruz eskiden bildiğimiz tema ise çok işime yarayacak yardım lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blogarsi.com veya www.blogarsi.com deneyebilirsiniz.

      Sil
  2. GangSky Wordpress Temasını indiremiyorum yardımcı olurmusunuz ?

    YanıtlaSil
  3. verdiğiniz iki seçeneğide denedim şifre yanlış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, dosyayı yeniledim ve rar şifresini kontrol ederek tekrar yükledim.Temayı indirin rar şifresi blogarsi.com olarak ayarlanmıştır.

      Sil
Yorum Gönder
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !