Fotoğrafların Arka Planını Transparan Yapma ( Programsız )

0
Merhaba arkadaşlar, programsız bir şekilde sadece tek bir tık ile fotoğrafların arka planını transparan yapma işlemini kolayca halledebilirsiniz. Sizlerin veya bir başkasının veya herhangi bir ünlünün fotoğrafından arkaplanı silerek transparan olarak istediğiniz yere ekleyebilirsiniz.Konuyu uzatmadan icraat yapalım ve hemen anlatmaya başlıyalım.
fotoğrafın arkaplanını silme, fotoğrafın arka planını transparan yapma, transparan resim yapma, resimleri transparan yapma

Fotoğrafların Arka Planını Transparan Yapma ( Programsız )

Üst kısımdaki resimde'de gördüğünüz gibi sitemizin adı remove.bg, Fotoğrafların arkaplanını kesmek veya grafik dilindeki adıyla “Dekupe” işlemi, çok zor bir işlem değil fakat kolay olan bir işlemde değil. Bilgisayarınızda grafik tasarım programı varsa ve tecrübeliyseniz arkaplanı transparan yapmak için bir kaç dakikada yapabilirsiniz, Programa ve bilgiye sahipdeğilseniz yada hiç vakit kaybetmek istemiyorsanız, remove.bg sitesine giriş yaparak bir kaç saniye içerisinde bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz, aşağıdaki örnek resim blogarsi.com editörleri tarafından sitede yapılmıştır.
fotoğrafın arkaplanını silme, fotoğrafın arka planını transparan yapma, transparan resim yapma, resimleri transparan yapma

Not: Sitede örnek olarak gösterilen fotoğraf google arama motoruna "woman" yazılınca herkese açık olarak gösterilen fotoğraflardan test amacıyla seçilmiştir.

Remove.bg Sitesinin Kullanımı;

  1. Öncelikle buradaki ( remove.bg ) linke tıklayarak siteye giriş yapınız.
  2. Arkaplanını silmek istediğiniz fotoğrafı "Select a photo" butonuna tıklayarak siteye yükleyiniz veya "enter a URL" linkine tıklayarak fotoğrafın linki ilede yükleme yapabilirsiniz.
  3. Yükleme işlemininden bir kaç saniye sonra yüklediğiniz görselin arka planı temizlenmiş ve transparan olarak indirmeye hazır hale gelecektir.
  4. Arkaplanı silinen fotoğrafınızı "Download" butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.
Programsız fotoğrafların arka planını transparan yapma işlemi bu kadar basit, remove.bg sitesinin diğer alternatiflerine göre ön planda olmasının sebebi oldukça hızlı bir şekilde görseli düzenleyip indirmenize olanak sağlamasıdır, ayrıca oldukça başarılı bir şekilde fotoğraflarda silme işlemi yapmaktadır.İnsanlar üzerinde oldukça başarılı olan bu uygulama hayvanlarda ve diğer cisimler üzerinde henüz çalışmamaktadır.

Remove.bg sitesi hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümüne yazabilirsiniz, peki sizler bu siteyi nasıl buldunuz, beğendiniz mi ?
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !