En iyi Android telefonlar (2020)

0
Android'i en iyi Android telefonları seçmek, mobil endüstrisine hakim olmakla en iyi akıllı telefonları seçiyor. Orada bir sürü seçenek var ama 2018'de en iyisi hangisi ?
İlgili: Yenilenmiş telefon rehberi | En iyi Android tabletler | En iyi Android saatler
“En iyiyi” seçmek özneldir. Bazen telefon numaralarının ve özellik listelerinin bir telefonun gerçekte ne kadar iyi olduğuna dair bir fikir edinmeye yetmez. Bu toparlamada, mutlak en iyiye bakıyoruz - 2018'in Android telefonları ile yanlış gidemezsiniz. Seçimlerimizi dahili testlere göre seçtik ve yayını dört kategoriye ayırdık: en iyi genel, en iyi kamera , en iyi pil ve en iyi değer . Daha fazla gecikme olmaksızın, en iyi Android telefonlar burada!
EN İYİ ANDROİD TELEFONLAR GÜNCELLENDİ: Aralık
Bu ay, formatta birkaç değişiklik yaptık ve listedeki telefon sayısını azalttık. Sonuç olarak, Galaxy S9 kaldırıldı.

En iyi genel: Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9, en iyi Android telefon için seçim. Temelde her şeyi iyi yapabilir. Video ve resim içeriğini en yüksek dereceye kadar gösteren 6,4 inçlik büyük AMOLED ekran . İçinde hızlı bir işlemci var ( Qualcomm Snapdragon 845 veya Samsung Exynos 9810 ). Çok fazla hafızaya (6GB veya 8GB RAM) ve tonlarca dahili depoya (128 GB veya 512 GB) sahiptir.
Note 9'un çift arka kamera mükemmel fotoğraflar çekiyor. Gömülü S-Pen , uzaktan kontrol desteği de dahil olmak üzere bu sefer fonksiyonellik ekledi. Note 9'un bataryası bile 4,000mAh'a yükseltiyor, bu da tek bir şarjla daha uzun süre çalışabileceğinizi gösteriyor. Pahalı olabilir, ancak en iyi all-around Android telefonunu isterseniz, Samsung Galaxy Note 9'u yenemezsiniz.

Neden satın almalısınız

  • Üstün donanım, büyük bir ekran ve uzun ömürlü bir batarya ( ve Android'in En İyi 2018 Ödülünü kazandı ).
  • S Pen, zaten cezbedici bir pakete bol miktarda fayda sağlar.

Neden geçmelisin

  • Pahalı.
  • Samsung yazılım güncellemelerinde çok yavaş.

İkinci:  Huawei Mate 20 Pro

Not 9 genel olarak en iyi telefon için en iyi noktayı alırken, Mate 20 çok yakın bir saniyede geliyor. Note 9 gibi, Mate 20 Pro da üst düzey donanımlara, büyük bir ekrana ve hatta üçlü arka kamera kurulumuna sahip . Bununla birlikte, aynı zamanda bir UI ile tam olarak bir kalabalık favori değil, aynı zamanda Not 9 hala var olan 3,5 mm kulaklık jakı yoksun. Kuzey Amerika sürümü olmadan da yaygın olarak mevcut değildir.

En iyi kamera: Google Pixel 3 ve 3 XL

Pixel 3 ve 3 XL, tek bir 12.2MP arka kamera sensörü kullandığından, Google, mevcut çift ​​veya üçlü arka kamera trendine Pixel 3 ailesiyle katılmamıştır. Neyse ki, arkadaki daha fazla sensör, daha iyi bir fotoğraf çekimi deneyimi için gerekli değildir. Bu telefonlarla harika fotoğraflar çekebilirsiniz. Görüntüler, daha sonra bir fotoğraf editörüne gitmeye gerek kalmadan mükemmel renk aralığına ve ayrıntıya sahiptir.
Yeni Pixel 3 cep telefonlarında, aynı nesnenin farklı özelliklerinden en iyi görüntüyü seçmenizi sağlayan Top Shot da dahil olmak üzere bazı güzel yazılım özellikleri de bulunuyor. Ardından , Pixel 3'ün çok düşük ışık koşullarında bile mükemmel fotoğraflar çekmesini sağlayan Gece Görüşü vardır Ayrıca mükemmel selfie çekimleri için çift 8MP ön bakan kameralara sahipsiniz.

Neden almalısın

  • Tüm aydınlatma koşullarında harika fotoğraflar çeker.
  • Hızlı yazılım güncellemeleri doğrudan Google’dan gelir.

Geçmek için herhangi bir sebep var mı?

  • İkisi de pahalı.
  • Hiçbir telefonda bir kulaklık jakı yoktur.


İkinci yarış: Samsung Galaxy Note 9

Not 9 aslında Pixel 3 ve Pixel 3 XL'den daha iyi kamera donanımına sahiptir. Ancak, kutudan çıktığı kadar fotoğraf çekmez, bu nedenle görüntüleri olabildiğince iyi hale getirmek için bazı düzenleme yazılımlarını kullanmak zorunda kalabilirsiniz. 

En iyi pil ömrü: Huawei P20 Pro

Daha büyük bir pil, daha iyi pil ömrü anlamına gelmez. Ekranınızın boyutundan telefonun içindeki donanıma kadar her şey, telefonunuzun pil ömründen uzakta yiyebilir. Bu bakımdan, Huawei P20 Pro'nun büyük bir avantajı var. Onun  Kirin 970  işlemci telefonun 4,000mAh pilini uzatmak yardımcı olmak için AI ve makine öğrenme özelliklerini kullanır.
Pil testimizde, P20 Pro ortalamada açık galip oldu. Sadece 4,000mAh pil ve sadece 3,400mAh pil ile Vivo V11 Pro ile Samsung Galaxy Note 9, ciddi bir rekabet teklif etti. Ortalama olarak P20 Pro ile iki günlük kullanımınız olmalı, bu da güç prizine daha az zaman harcayacağınız anlamına gelir.

Neden almalısın

  • 4,000mAh batarya , tek bir şarjla çok uzun süre dayanır .
  • Üçlü kamera kurulumu harika.

Geçmek için herhangi bir sebep var mı?

  • Kameralardan iyi resimler çekmek için biraz iş yapabilir.
  • Yine Huawei'nin yazılımı arzulanan çok şey bırakıyor.


İkinci: Huawei Mate 20 Pro 

Mate 20 Pro, P20 Pro'nun pil ömrüne sahip olmasa da, bir saatten fazla bir süre içinde son derece hızlı bir şekilde şarj edilebilen büyük bir 4,200mAh pil ile bunu telafi ediyor.

En iyi değer: OnePlus 6T

Son teknoloji ürünü bir telefondan bekleyeceğiniz neredeyse her özelliği elde edebilecek olsanız, 1000 $ 'ı dışarda bırakmak zorunda kalmadan ne yapabilirsiniz? OnePlus 6T sayesinde yapabilirsiniz. En hızlı cep telefonu işlemcisini, Snapdragon 845'i , bol miktarda RAM'i (6GB veya 8GB), çok sayıda depolama alanı (256GB'a kadar) ve küçük bir waterdrop çentikli büyük bir 6.41 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olursunuz .
Hatta çoğu akıllı telefonun sahip olmadığı bir şey elde edersiniz: Ekrandaki parmak izi sensörü .
3,700mAh batarya bir gün boyunca dayanıyor ve şirketin 90 dakikadan kısa sürede tamamen şarj olmasını sağlayan hızlı şarj teknolojisi ile destekleniyor. Tüm bu telefon sadece 549 $ başlangıç ​​fiyatı ile.

Neden almalısın

  • Rekabetten çok daha düşük fiyata yüksek kaliteli donanım
  • Mevcut kilitli veya T-Mobile'da

Geçmek için herhangi bir sebep var mı?

  • Kameralar en iyi değil
  • Kulaklık girişi yok


İkinci koşu : Xiaomi Pocophone F1

Bu telefon sadece Amazon'da 340 dolar, ancak bir ton amiral gemisi seviyesinde donanım özellikleri var. Bununla birlikte, Pocophone F1, bir plastik sırt, büyük bir çentik ve düşük bir IPS LCD ekran ile OnePlus 6T'nin bazı köşelerini keser. Ayrıca Android 8.1 Oreo'yu OnePlus 6T'de Android 9 Pie yerine kutudan çıkarır .

Bu, satın alabileceğiniz en iyi Android telefonların listesi için geçerli, ancak orada olanların yalnızca bir kısmı. Eğer bir oyuncuysanız, bir oyun telefonu düşünmek isteyebilirsiniz  Bütçeden alışveriş yapan kullanıcılar, en ucuz Android telefonlara rehberimizi incelemek isteyeceklerdir  .
Operatörün ne sunduğunu bilmek ister misiniz? En iyi Verizon telefonlarına ,  en iyi AT & T telefonlarına,  en iyi Sprint ve  en iyi T-Mobile Android telefonlarına rehberlerimizi inceleyin .
Şimdi sizlerin Konuşma zamanı! Piyasadaki en sevdiğiniz Android telefon hangisi? Yorumlarınız ile belirtebilirsiniz, en beğendiğiniz ve kullanmakta olduğunuz yada almak istediğiniz telefonun markasını bizimle paylaşmak istermisiniz ?

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !