En Beğenilen Mobil Duvar Kağıtları

0
Tüm mobil cihaz kullanıcıları için özenle seçilmiş ve en beğenilen mobil duvar kağıtları artık tek bir uygulamada sizlerle.Android işletim sistemine sahip cihazlar için 44medya inc tarafından geliştirilmiş olan bu uygulamada 1 milyona yakın hd ve 4k duvar kağıdı bulunmaktadır.
mobil duvar kağıtları, en beğenilen mobil duvar kağıtları, en popüler mobil duvar kağıtları, hd duvar kağıtları, 4k duvar kağıtları
Teknolojinin hızla geliştiği bir dönemde yaşıyoruz ve neredeyse herkesin cep telefonu ve tableti var, Mobil cihazlarda arka plan olarak kullanabileceğiniz ve farklılık yaratacak görseller kullanılabilmekte, bazen beğendiğimiz resimleri indirip kendimiz arkaplan yapmak için uğraşsakta artık bu işleri otomatik olarak yerine getirecek olan bir çok uygulama mevcut ve bu uygulamalar arasında en popüler olanıda 44Medya İnc. tarafından geliştirilmiş olan uygulamadır, mobil cihazlarınıza indireceğiniz bu uygulama sayesinde milyonlarca duvar kağıdına erişebilecek, beğendiğiniz görselleri tek bir tuş ile duvar kağıdı ve ekran koruyucu olarak belirleyebileceksiniz.

Mobil duvar kağıtları, en beğenilen mobil duvar kağıtları, en popüler mobil duvar kağıtları, hd duvar kağıtları, 4k duvar kağıtları arıyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemenizde fayda var.

Uygulamayı indirmek için aşağıdaki indirme butonuna tıklayabilirsiniz, doğrudan google play'e yönlendirilecek ve uyumlu olan tüm cihazlarda indirebileceksiniz.Uygulamayı indirip kurulum yaptıktan sonra dilediğiniz görseli arka plan olarak belirleyebilirsiniz.

mobil duvar kağıtları, en beğenilen mobil duvar kağıtları, en popüler mobil duvar kağıtları, hd duvar kağıtları, 4k duvar kağıtları

Mobil Duvar Kağıtları Uygulaması Özellikleri

  • Tüm android işletim sistemine sahip cihazlar ile uyumludur.
  • Tüm kullanıcılar için özenle seçilmiş 1 milyona yakın görsel bulunmaktadır.
  • Aranılan görselin adı arama bölümüne yazılarak bulunabilmektedir.
  • Duvar kağıtlarının yanında Hareketli resimlerde bulunmaktadır.
  • Çevrim dışı kullanım için CACHE özelliği bulunmaktadır.
  • Favori görsel belirleme özelliği bulunmaktadır.
  • Beğenilen görseli indirme ve paylaşma özelliği bulunmaktadır.
  • Beğenilen görsele oy verme ve derecelendirme özelliği bulunmaktadır.
  • Uygulama indirilen cihazı otomatik olarak tespit etmekte ve görselleri o cihaza uygun biçimde yayınlamaktadır.
  • Tüm görseller özel olarak elle seçilmiş 4K ve HD kalitesindeki görsellerdir.
Tamamen ücretsiz olan bu uygulamada cihazlarınızı özelleştirebileceğiniz, kaliteli görseller yer almaktadır.Uygulama içerisinde yer alan duvar kağıtları ve hareketli görseller editörler tarafından tek tek özenle seçilmektedir.Uygulamanın sol menüsünde kategoriler bölümü yer almaktadır buradaki kategorilere giriş yaparak o bölüm için özel seçilmiş resimleride inceleyebilirsiniz.

Arka plan ve HD duvar kağıdı konusunda seçici olan takipçilerimiz için, tamamen türk yapımı olan bu uygulamayı tanıtma gereği duyduk, ücretsiz olarak deneyebilir ve indirdikten sonra uygulama hakkında oy vererek ve yorum yaparak türk yapımcılarımıza destek olabilirsiniz.

Her akıllı cihaz kullanıcısının bildiği gibi, güzel bir duvar kağıdı ve arka plan telefonunuzda farklılık yaratır. Ancak, kişiliğinizi yansıtacak ya da görenleri kendine hayran bırakacak, doğru arka planı bulmak her zaman düşündüğümüz kadar kolay olmayabilir. Google Play Store’da yer alan ve oldukça başarılı bir çalışma ile türk geliştiriciler tarafından yayınlanan bu uygulama sizlere aradığınız ve kişiliğinizi yansıtacak tüm görselleri barındırmaktadır.

En beğenilen mobil duvar kağıtları sizler için bu uygulamada yayınlanmaktadır, Yerli ve milli olarak üretilen bu uygulamayı Google Play Store'da indirip ve oy vererek destek olabilirsiniz ayrıca uygulama hakkındaki yorumlarınızda geliştirici için faydalı olacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !