Cam'e Neden Giremiyorum ?

0
Günümüz'de en çok tercih edilen görüntülü ve sesli sohbet sitelerinden birisi olan cam4 türkiye serverinde yaşanan sorunlar ve türkiyede engellendiğinden dolayı girişlerde sıkıntı yaşanmaktadır bu nedenle cam4'e neden giremiyorum diyen bir çok ziyaretçi bulunmaktadır.

Aşağıdaki işlemleri uygulayarak sizlerde giriş yapabilir ve sorunsuzca sohbet etmeye başlıyabilirsiniz, fakat birde şöyle bir durum var siteye giriş yapanlar ve giriş yaptıkları halde sohbet edemeyenler'de var bununda sebebi locasyon hatasından kaynaklanmaktadır yani bunun için'de ip adresinizi değiştirmeniz ve sisteme öyle giriş yapmanız gerekmektedir.

Cam4'te giriş sorunu ile karşılaşanlar ve sohbet edemeyenler aşağıdaki işlemleri yaparak sohbet etmeye hemen başlıyabilirler fakat yinede her hangi bir sorun ile karşılaşırsanız buradan bizlere yazarak teknik destek alabilirsiniz.
1.Çözüm: Chrome üzerinden giriş yapanlar zenmate eklentisini indirip kurabilir ve lokasyonu'nu almanya yada amerika olarak seçerek sohbete bağlanabilirler.
ZenMate
Bu bir proğram değil google chrome için geliştirilmiş bir eklentidir aşağıdaki linke tıklayarak eklentiyi tarayıcınıza yükleyebilirsiniz, tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklamak ve açılan sayfada üst sağ kısımda yer alan chrome ekle butonuna tıklayarak eklentiyi yükleyebilirsiniz, yükleme işleminin ardından tarayıcınızın üst sağ kısmında zenmate'nin ikonu görüntülenecektir bu ikona tıkladıktan sonra en alttaki on off düğmesine tıklayıp on yaptıktan sonra lokasyon seçebileceğiniz ülkeler yer alacaktır bu ülkelerden birisini seçip sohbet görüntülü ve sesli sohbet etmeye hemen başlıyabilir ve yayına rahatlıkla bağlanabilirsiniz.Aşağıda yer alan video'da ayrıntılı olarak eklenti kurulumu ve giriş işlemi anlatılmıştır.

Cam4'e Giriş Yapamıyorum İşte Çözüm !



Güncelleme: Bu eklentiyi kullanarak siteye giriş yapanlar daha sonra zenmate'nin süresi doldu diye üzülmesin zenmate indir full premium üyelik sayfamızı ziyaret ederek, zenmateyi premium olarak kullanmaya başlıyabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !